Syysleimu ja ajatuksia syksystä

Huomasittehan jo, että tämän linkin takana voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput Habitareen? Osallistua voit koko tämän viikon, eli sunnuntaihin 3.9.2017 klo 21.00 asti. Arvomme siis yhteensä neljä lippua, eli  kaksi voittajaa kaikkien julkaisua kommentoineiden kesken.

Bloggailu jäi viime viikolla hieman vähemmälle, viikko meni jotenkin aivan yllättävän nopeasti. Suuntasimme vielä perjantaina mökille kavereiden kanssa, ja harvinaista kyllä, kamera unohtui laukun pohjalle koko viikonlopuksi. Tekee hyvää välillä vain keskittyä seuraan, jutella ihan oikeista ja tärkeistä asioista, ja välillä nauraa ihan maha kippurassa ja vedet silmissä ihan hölmöillekin jutuille. Näitä hetkiä ei tarvitse olla tallentamassa kameraan, niistä jää parhaat palat muutenkin mieleen.

Syksy on monelle meistä jollain tapaa uuden alku. Lukeudun itsekin niihin ihmisiin, jotka yleensä inspiroituvat syksystä enemmän kuin vaikkapa keväästä. Mitään kovin suuria elämänmuutoksia en ole tälle syksylle suunnitellut, vaan lähinnä yritän pitää kiinni siitä, että teen riittävästi asioita, jotka minua inspiroivat. Tämä vaatii myös jonkin verran vapaapäivien aikatauluttamista sekä suunnitelmallisuutta, sillä kuten kaikki varmasti tietävät, on varsinkin arkena hyvin rajallinen määrä tunteja työn lisäksi käytettävissä.

Tunnen itseni myös jo sen verran hyvin, että tarvitsen säännöllisin väliajoin myös päivän, jolle en ole suunnitellut yhtään mitään. Joskus muutama vuosi sitten tajusin nimittäin unohtaneeni, kuinka tärkeää on välillä vain vetelehtiä. Olen huomannut kantapään kautta, että sillä on oikeasti todella suuri merkitys hyvinvoinnille. Mieli tarvitsee välillä nollausta, jotta se jaksaa tuottaa myös uusia ajatuksia.

Ehkäpä siis syksyn tavoitteeni onkin hakea tasapainoa – riittävästi lepoa, mutta myös suunnitelmallisuutta, jotta kaikki päässäni pyörivät ideat eivät jää kuitenkaan vaille toteuttamista. Tämä varmasti riittänee syyskuun tavoitteeksi!

Kuvat ovat parin viikon takaa, kun viikkosiivouksen jälkeen päätin palkita itseni kimpulla kauniita syysleimuja. Herkän vaaleanpunaiset kukkaset alkoivat putoilla yksitellen jo seuraavana päivänä, mutta kimppu säilyi onneksi viikon verran kauniina kotiamme koristamassa.

Mukavaa maanantai-iltaa, tästä se uusi viikko taas käynnistyy!

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *