Elokuun parhaat

Nyt se sitten virallisesti alkaa, nimittäin syksy! Elokuussa ehti tapahtua yhtä ja toista, ja taisimme molemmat olla aika paljon menossa koko kuukauden. Keräsimme taas tuttuun tapaan teille luettavaksi muutamia elokuun parhaita juttuja.

Elokuun tyylikkäimpää aamua vietettiin Balmuirin lippulaivamyymälän avajaisissa Pohjoisesplanadilla. Aamumme ei tosin alkanut kovin tyylikkäästi juostessamme läpi Helsingin keskustan kaatosateessa, mutta myymälässä vallinnut lämmin tunnelma sai meidät unohtamaan kurjan sään. Pääsimme näkemään Balmuirin klassikkotuotteita sekä ihastelemaan syksyn uutuuksia. Uusi myymälä on visuaalisesti todella näyttävä, ja jo ihan sen puolesta suosittelemme vierailemaan osoitteessa Pohjoisesplanadi 25-27. Oli myös inspiroivaa kuulla Balmuirin perustajien Heidi ja Juha Jaaran tarina tämän luksusbrändin luomisesta, ja jäämme innolla seuraamaan heidän maailmanvalloitustaan!

Elokuun upein lanseerausuutinen oli IKEA:n ja HAY:n yhteystyökampanja. Elisa on hurahtanut tanskalaisen HAY:n huonekaluihin jo muutama vuosi sitten ja muun muassa keittiön tuolit oli saatava uusimpaan kotiin juurikin kyseiseltä merkiltä. Muotoilu ja laatu on tältä merkiltä juurikin se juttu jota kaikki himoitsevat! Ja Ikea taas on tutkimuksienkin mukaan Suomen markkinoiden vetonaula tällä hetkellä. Hinta-laatu suhde on harvoilla merkeillä niin hyvä kuin Ikealla ja uutuuksia on tullut paljon ainakin meidän makuumme, joista hetki sitten kerrottiinkin. Elisan pojat hinkuvat aina lapsiparkin pallomereen ja sanovat ”mee sä äiti vaikka ostamaan jotain!” – Ostamista ei olisi voitu tuossa tavaratalossa helpommaksi tehdä kaikilta osin!

Tätä yhteystyölanseerausta emme malta siis odottaa!

Elokuun paras viikko oli Marjukan mielestä kuun ensimmäinen, sillä tuon viikon hän sai vielä nauttia kesälomasta. Tämä viikko piti sisällään reilusti aktiviteettejä, kuten ulkoilua Teijon kansallispuistossa. Useamman tunnin reippailun jälkeen piti tottakai hakea Mathildedalin Kyläleipurin herkkuja iltapalaksi. Mathildedalin Kyläleipuri sijaitsee siis nimensä mukaisesti Mathildedalin kylässä, ja sieltä saa aivan täydellisen makuista hapantaikinajuureen leivottua leipää, pullaa sekä näkkileipää. Samasta putiikista on myös saatavissa sesongin mukaisesti muita lähituotteita, kuten Kyläpanimon olutta, juustoja sekä hilloja. Jos kotimaanmatkailu innostaa, niin suosittelemme vierailemaan Mathildedalin sympaattisessa kylässä!

Elisa on viettänyt kuluneen kuukauden rauhallisimmat hetket metsässä sienestäen. Kun vilkkaalta arjelta ja ajatuksiltaan tarvitsee hetken rauhaa, on sienestäminen tähän mitä loistavin keino. Kun ajatukset tuntien ajan keskittyvät vain siihen mistä löytyisi seuraavat sienet on pää erittäin tyhjä päivän jälkeen. Elisan pojat pääsivät myös ensimmäiselle sienestysreissullensa ja tekivät oikein onnistuneita löytöjä! Kesät tuntuvat aina lentävän siivillä ohi, mutta onneksi syksyisin tulee otettua tällaisia rauhallisiakin hetkiä kiinni!

Elokuun superinnoittaja on ollut Marie Kondon -kirja. Yksikään Elisan tuntevista ei uskonut hänen tätä tarvitsevan, mutta täytyy sanoa että aina löytyy jotain parannettavaa! Ensimmäinen kirja – Siivouksen elämänmullistava taika -kertoo huhujen mukaan lukijalle miksi kodin järjestäminen kannattaa, joten Elisa hyppäsikin (tämän jo tietäen) suoraan kakkososaan, josta sai paljon vinkkejä kodin järjestyksen ylläpitoon. Elisa suosittee kirjoja muillekin kuin itsensälaisille siivousfriikeille!

 

 

Vielä on pari päivää aikaa osallistua Habitare messulippujen arvontaan. TÄÄLLÄ voit jättää kommenttisi sille varattuun kenttään sunnuntaihin 3.9 klo 21.00 mennessä. Arvomme 2 x 2 lippua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *