Syksyn ’17 himotuimmat

Koska tätä vuotta elellään jo syyskuun puolella ja sääkin alkaa näyttää kovin kolealta, on aika suunnata ajatuksia jo tulevaan syksyyn. Kokosimme jälleen omat suosikkimme sisustuksen saralta!

 

 

1. Syksy, pimenevät illat ja ihanat valosarjat! Mielessäni oli jo viime syksynä Granitin valosarjat ulos, mutta koska parveke valmistuikin viimeisimpänä vasta keväällä, jäivät valot hankkimatta. Mutta nyt olisi taas näiden aika – simppelit lamput johtoineen sopivat loistavasti myös pimeneviin syysiltoihin näyttämättä vielä liian jouluisilta!

2. Yksinkertaisen tyylikäs tanskalaisen House Doctorin Couture -seinäkello hurmaa kullan sävyisillä reunoillaan! Kellot ovat kauniita yksityiskohtia jotka samalla pitävät ajantasalla – ja sitä tässä arjessa nimenomaan tarvitsee pysyäkseen kärryillä!

3. Norman Copenhagenin Dropit -koukut ovat varmasti jo kaikille tuttuja! Itse olen kuumeisesti miettinyt näille sekä Muuton Dotseille paikkoja, ja toinen näistä paikoista tipahti juuri syliini. Ja tarkoitan nimenomaan että tipahti, sillä kuopus roikkui kylpyhuoneen pyyhkeissä niin että kaksi koukkua irtosi seinästä. Seuraavaksi siis vuorossa seinän paikkaus ja uusien pyyhekoukkujen hankinta!

4. Harmaa Granitin lattiatyyny näyttää todella mukavalta löhöilypaikalta esimerkiksi kirjojen lukemiseen. Tämä ihanuus sopisi niin lapsille kuin itsellekin!

5. Tuntuu että tyylini on muuttumassa aina vain simppelimmäksi! Jo tovin mielessäni on ollut jokin mahdollisimman käsittelemättömän näköinen kaappi sisustuksessa, kuten Ikean Ivar. Kaunis mäntypinta, puunsävy ja juurikin tuo viimeistelemättömyys ovat tämän hetken himotuslistalla. Ja vitsi miten kivalta näyttäisivät viherkasvit kaapin päällä tai vieressä!

 

 

 

1.Jos olisimme vaihtamassa sohvaamme, voisi tämä Elloksen Luna sohva olla tyylillisesti sopivan rento makuuni. Nämä Luna sohvat ovat ruotsalaisen, laadukkaista sohvistaan tunnetun, Furninovan valmistamia ja Elloksen suunnittelemia. Tämänkin mallin runko on massiivipuuta. Päällinen on irrotettava, joten ehkä tämä vaalea sohva voisi toimia myös koira tai -lapsiperheessä?

2. Erilaiset harmaan sävyt ovat inspiroineet minua tänä alkavana syksynä, ja mielestäni tässä Bo Conceptin Vega seinäkellossa yhdistyvät kauniin sävyinen harmaa sekä messinki. Mikäli saan makuuhuoneemme uudistettua, voisi sinnekin harkita seinäkellon laittamista.

3. Kaipailen kotiimme jatkuvasti lisää säilytystilaa, jotta nurkat olisi helpompi saada pysymään siistinä. Jonkinlainen kori on hakusessa, ja tämä Ellos Homen Astou kori vaikuttaa aika tukevalta pidempi aikaiseen käyttöön. Se on nimittäin käsinpunottua järvikaislaa sekä muovia, joten materiaalit ovat ainakin vahvoja.

4. Viileät syysaamut ovat ihan kohta täällä. Viime vuosista viisastuneena aion varautua niihin aamuihin villasukilla sekä aamutakilla. Granitin aamutakissa on kaunis kimono -malli. (Ja tuo harmaa sävy!).

5. Tärkein hankinta tälle syksylle on kunnon kalenteri. Elisalla on Jo&Judyn tyylikäs sininen kalenteri, ja siitä inspiroituneena päätin haluavani itselleni tämän vaaleanpunaisen version, jossa käytössä on myös koko ensi vuosi. Käytän paljon myös kännykän kalenteria, mutta jotenkin siitä on huomattavasti paljon vaikeampi hahmottaa viikon kokonaisuutta. Kyllä ne asiat  vaan jää paremmin mieleen, kun perinteisesti kynällä kirjaa paperille.

Ihanaa syksyistä päivää kaikille!

Elisa & Marjukka / 2forliving - -

2 kommenttia “Syksyn ’17 himotuimmat

  1. Mä olen myös pohtinut pitkään tuota Ikean kaappia, mutta varmaan maalaisin sen harmaaksi yms. Ensin pitäisi vaan hävittää avomiehen meille raahaamaa ”perintölipasto” jonka uurrettuja ovia en varsinaisesti rakasta… 😀

    1. Olen myös nähnyt ihania versioita tuosta kaapista tuunattuna! Harmaa kuulostaa hyvältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *