Habitare – 5 suosikkiosastoa

Habitaren ovet ovat tänään viimeistä päivää avoinna, joten vielä ehtii inspiroitumaan tuohon upeaan tapahtumaan!

Itselläni viikko vierähti niin vauhdilla että ehdin vasta eilen vierailemaan messuilla. Koska Habitare -messut ovat paljon jo ehtineet olemaan mediassa esillä niin tyydyn tällä kertaa listaamaan omat suosikkiosastoni kuvasaldon muodossa! Mutta tälleen yleisesti täytyy kyllä sanoa että näytteilleasettajat sekä messukeskuskus ovat saaneet aivan huikean hiennot messut aikaiseksi tänä vuonna – upeita messuosastoja ja todella onnistunut tapahtuma kaikinpuolin! Jään innolla odottamaaan mitä seuraavan vuoden messut tuovat tullessaan!

ANNO COLLECTION

NORDIC SWAN LIVING

LUHTA HOME

SILUETTI VERSTAS

VERSO DESIGN

Myös Marjukan fiiliksiä keskiviikon Habitare -vierailulta löydät täältä!

Mitä mieltä olitte tämän vuoden messuista? Mitkä osastot nousivat omiksi suosikeiksenne?

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *