Kauneimmat kalenterit vuodelle 2018

Onko siellä muita joiden elämä pysyy kasassa hyvin pitkälti toimivan kalenterin ansiosta? Koska menoja alkaa kerääntyä jo ensi vuodellekin, on ainakin itselleni jo aika alkaa miettimään seuraavaksi vuodeksi toimivaa kalenteria.

Keräsinkin yhteen viisi suosikkivaihtoehtoani niin seinä -kuin kirjamalleissakin.

Design Letters on tanskalainen merkki jonka tuotteita meiltä löytyykin jo mukeista lähtien. Nyt kiinnitin kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa huomioni merkin kalentereihin jotka ovat todella tyylikkäitä! Mukana helposti kulkevan sekä seinälle ripustettavan perhekalenterin ystäville löytyy myös omat upeat versionsa!

 

Papershopista tilattavissa olevaa Navuckon vuoden 2018 kalenteria on saatavana sekä mustana että hempeänä vaaleanpunaisena. Tämä englanninkielinen kalenteri herätti huomioni yksinkertaisella tyylikkyydellään. Kätevä A5-koko kulkee myös kätevästi mukana laukussakin! Tilaa näyttäisi löytyvän myös muistiinpanoille sekä niille aina häviäville yksittäisille lipukkeille.

Teemu Järven upea ensi vuoden seinäkalenteri on painettu Suomessa ympäristöystävälliselle paperille. Toinen toistaan ihanampia luontoaiheisia kuvia koko vuodelle, joihin ei voi olla ihastumatta! Tämä on myös upea loppuvuoden lahjaidea!

Viimeisenä tuo tämän vuoden suosikkikalenterimerkkini Jo&Judy. Tämän uuden malliston kauniin vaaleanpunaisen A5-kokoisen kalenterin ennakkomyynti alkaa torstaina  28.9.17 . Sen lisäksi että ennakkotilauksella saa varmistettua  kalenterin omakseen, lisähoukuttimena on vielä muistivihko sekä halutessaan nimensä saa kauniilla kultaisella kirjailulla kanteen. Marjukka taitaa ainakin olla ensimmäisten joukossa tekemässä tilausta torstaina!

Tänä vuonna käytössäni oli kaunis tummansininen Jo&Judyn A4-kokoinen kalenteri johon sain hyvin mahtumaan kaikki menot, tehtävälistat ja muistiinpanot. Yhtä toimivan ja kauniin ratkaisun haluan käyttöön myös seuraavallekin vuodelle. Kouluprojektit vetelevät nyt onneksi loppusuoralla joten uskon pienemmän koon riittävän minulle ensi vuodeksi kun muistiinpanoja on puolet vähemmän. Mietteissä on  vielä kuitenkin, että pärjäisinkö seinäkalenterin ja muistivihon voimin vai olisiko tähän kiireiseen elämään vielä paras vaihtoehto saada kaikki koottua saman kirjan välin.

Joko te olette löytäneet oman suosikkikalenterinne seuraavaa vuotta varten?

 

 

Elisa / 2 for Living - -

2 kommenttia “Kauneimmat kalenterit vuodelle 2018

  1. Ajattelin itse tilata juurikin jo and judy kaupasta pienemmän mustan kalenterin 🙂 en ole sieltä ennen tilannut niin kiinnostaisi tietää postituksesta, että tuleeko tuotteet ihan normaalisti postiin ? Vai joillain muulla kuljetuksella?

    1. Tuo uusi musta kalenteri on kyllä tosi upea! DHL kuljettaa paketit Suomeen, ja me noudimme paketin ihan lähimmästä postin toimipisteestä. Jo&Judyn nettisivuilla lupaavat Suomeen 8-10 päivän toimitusajan, meille paketit ainakin ovat tulleet tämän ajan sisällä 🙂 Sieltä oli tosi helppo tilata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *