PULLAPÄIVÄ

Tiesittekö että tänään on kansallinen korvapuustipäivä? Ihana syy leipoa ja herkutella tuoreilla kanelipullilla! Me otettiin lasten kanssa jo eilen varaslähtö ja leivottiin näitä perinteisiä herkkuja kun vielä osui sadepäiväkin meidän viikkovapaalle.

Kello soi tänään jo reilusti ennen seitsemää jotta mahdollisimman moni asia tehtävälistalla ehtisi hoitua ennen töitä. Tuntuu että tuo tehtävälista kasvaa päivä päivältä ja asioita hoituu eteenpäin vain omaa hidasta tahtiaan. Tiedättehän – ne ruuhkavuodet! Vaikka tuo oma listani ei tätä tahtia vähenekään, ollaan silti ehditty nauttia lasten kanssa näistä vapaista hetkistä ja se onkin nyt viimeaikoina mennyt oman listan edelle. Levotonta mieltä auttavat ulkoilut ja esimerkiksi juurikin tällaiset leivontahetket arjen keskellä.

Onneksi ensi viikko lomaillaan poikien kanssa – meinataan ulkoilla paljon ja kiriä tehtävälistaa sekä yöunia kiinni! Ei voisi lomaviikko tulla nyt enempää tarpeeseen!

Tänään voi siis hyvällä omalla tunnolla istahtaa alas hetkeksi ja nauttia hetken vaikkapa kahvista ja leivonnaisista – ihanaa sateista korvapuustipäivää kaikille!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *