Uusia tuulia

Hei, se on taas viikonloppu! Arkipäivät kuluvat hurjaa tahtia, ja varsinkin minulle kulunut viikko on ollut todella jännittävä tehtyäni jokin aika sitten ison päätöksen työelämääni koskien. Näin ollen viimeiset pari viikkoa onkin mennyt asioita järjestellessä, ja tästä syystä blogijututkin ovat olleet hieman taka-alalla viime aikoina. Uusia postausideoita onkin ehtinyt kertyä muistiooni pitkä lista, ja sisustusjuttujakin on taas luvassa osaltani tänne blogin puolelle enemmän lähitulevaisuudessa.

”They always say time changes things, but you actually have to change them yourself” -Andy Warhol

 

Viikonloppusuunnitelmissani on nukkua hyvin, nähdä ystäviä ja juhlia hieman kaverin kolmekymppisiä. Sunnuntaiksi oli ajatuksissa lähteä taas luontoon ulkoilemaan, mutta tämän hetken säätiedotus ei lupaa kovin kaksista keliä, joten saas nähdä mitä keksitään. Rennosti aion ottaa joka tapauksessa, ja samaa suosittelen kaikille muillekin 😀 Ihanaa lauantaita siis sinnekin!

 

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *