Hullujen Päivien suosikit

Hullut Päivät ovat taas täällä! Meidän suosikkimme valikoimasta koostuvat jo hyviksi todetuista jutuista sekä uusista tuttavuuksista jotka ovat ostoslistoillamme. Joko olette selanneet kuvaston läpi ja löytäneet omat suosikkinne?

1. Joutsen untuvapeite on jäänyt kummittelemaan haaveisiini käytyämme Elisan kanssa Joutsenen lehdistötilaisuudessa aiemmin syksyllä. Hulluilta Päiviltä tämän 150 x 200cm untuvapeitteen 600 gramman täytteellä saisi hintaan 179,-.

2. Ferm Livingin Ripple -lasit ovat todella kauniit ja muotoilultaan mielestäni aika retrot tyylikkäällä tavalla. 4 kappaleen paketti näitä laseja on Hulluilla Päivillä hintaan 29,90,- joka ei mielestäni ole suuri summa suupuhalletuista juomalaseista.

3. Jos meillä ei olisi jo kahta kappaletta näitä Sarpanevan patoja, hankkisin sen ehdottomasti nyt Hulluilta Päiviltä! Tässä oikeasti on ihan tuntuva säästö normaalihintaan verrattuna, sillä Hullareilta padan saa nyt hintaan 149,00,-.

4. Pyöreät muodot eivät ole mielestäni vielä vanhentunut trendi, ja tämä Hayn Strap Mirror -peili viehättää yksinkertaisuudellaan. Hinta 124,90,-.

5. Sain kaksi kappaletta upeita Balmuirin Verona kynttilänjalkoja lahjaksi, ja niihin täytyy ehdottomasti saada saman brändin pallokynttilät. Velvet pallokynttilöitä saa useissa eri sävyissä, ja tämä pienimmän mallin saa Hulluilta Päiviltä hintaan 3,90,-.

6. Hobstarin laseja olen nyt kerännyt meille kesän aikana, ja vielä muutamalle olisi tarvetta. Tämä korkeampi lasi on alennettu hintaan 4,90,-, joten taidan pari kappaletta näitä taas käydä ostamassa.

7. Day Birger et Mikkelsenin weekender on ollut jo useamman vuoden käytössäni, mutta en pistäisi pahakseni vähän päivittää tätä käytännöllistä laukkua uudempaan kuosiin. 39,90,-.

 

 

1. Pellavapussilakanat ovat olleet jo pitkään ostoslistallani. Kesällä parhaimmat olivat vaaleansinisen sävyissä ja nyt syksyksi ja talveksi himotuksen kohteena ovat juurikin hieman tummemmat sinisen sävyt! Hullujen Päivien suosikkilakanani ovat Casa Stockmannin Corn- pellavapussilakana ja tyynyliina hintaan 44,90,- / 8,90,-.

2. Muistiinpanot ja postit talteen tähän Everyday Designin Memo -muistitauluun . Lisänä kätevä hylly johon säilöä irtonaiset paperit! Hinta 29,90,-.

3. Ikuisuussuosikkini Pappelinan Svea muovimatot  ovat jälleen hullareiden tarjouksien joukossa, alkaen 49,90,-. Näitä ei voi kyllä kehua tarpeeksi! Ensimmäisen Pappelinani ostin muutama vuosi sitten juurikin Hulluilta Päiviltä ja sen jälkeen olen lisännyt valikoimaan vielä kaksi mattoa lisää.

4. Artemide Tolomeon valaisimet ovat keikkuneet listoillani pitkään erilaisissa muodoissa. Nyt huomioni kiinnitti tämä upea Lettura -lattiavalaisin, jolle varmasti löytyisi paikka kotooltamme. Hinta 249,-.

5. Suomessa valmisetttu Kube -pöytävalaisin on tehty betonista. Hullareilta tämä löytyy nyt tarjouksessa  119,00,-mutta toisaalta tämä herättelee kyllä DIY ajatuksianikin!

6. Ja toinen ikuisuussuosikki jota en ole vieläkään kotiuttanut! Nimittäin HAY:n Loop naulakko jonka saa nyt Hullulta Päiviltä hintaan 149,-.

 

 

Ihanaa Hullujen Päivien viikkoa kaikille!

 

SYKSYN HULLUT PÄIVÄT STOCKMANNILLA KESKIVIIKOSTA  SUNNUNTAIHIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *