Minimalismia Mujilta kylpyhuoneeseen

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tapana käyttää sekä kylpyhuoneessa että keittiössä uudelleen täytettäviä saippuapulloja. Tähän liittyy ennen kaikkea käytännöllisyys, sillä olen todella huono muistamaan kaupassa käydessä muut kuin ne pakolliset joka päiväiset raaka-aineet ja tarvikkeet. Mieleni tekisi tuoda esille tässä tavassani myös ekologisuuden lisääminen, mutta koen sen hieman tekopyhäksi tällaisessa kontekstissa. Päivittäisen ekologisuuden lisääminen on ollut kuitenkin mielessäni jo pidemmän aikaa, ja tein tuossa aiemmin syksyllä pienen ekologisuuslupauksen itselleni. Ehkäpä kirjoittelen tästä aiheesta vielä myöhemmin!

Habitaren Mujin pop-up shopin löytöjä olivat nämä yksinkertaiset ja hyvin minimalistiset täytettävät saippuapullot. Halusin kahta eri kokoa, isomman kylpyhuoneeseen ja vähän pienemmän keittiöön. Näiden pullojen myötä aloin myös haaveilla kylpyhuoneesta, jossa kaikki kosmetiikka säilyisi myös tällaisissa samanlaisissa puteleissa. Tällaisten haaveiden myötä tunnistan itsessäni pienen minimalistin, mutta rehellisesti sanottuna oikeasti minimalistiseen asumiseen minulla on kyllä matkaa todella reilusti. En ehkä koe sitä tyyliä muutenkaan omakseni, mutta arkisten asioiden yksinkertaistamiseen uskon kyllä. Kuten siihen, että hankin kaikki sukkani mustana ja mielellään vielä samassa mallissa. Tai että keittiön kaapeissa juomalasit ja kahvikupit täytyy laittaa aina samanlaiseen järjestykseen. Tai siihen, kuinka ihanaa olisi, jos kaikki kosmetiikka löytyisi samanlaisista purkeista. Tällaisia arkisia asioita, kun alkaa listaamaan, niin itse asiassa tässähän tuleekin hieman neuroottinen olo, heh. Ehkäpä ei jatketa neuroosieni kaivelua tämän pidemmälle, vaan jatketaan näissä kevyissä sisustusaiheissa jatkossakin 😀

Habitaren jäljiltä toivon todella, että saisimme Mujilta ihan oikean kaupan pysyvästi tänne Helsinkiin. Uskoisin, että sillä olisi menestystä täällä. Koen ainakin itse asioiden yksinkertaistamisen olevan tällä hetkellä suosiossa, myös muilla elämän osa-alueilla kuin vain sisustukseen liittyen. Mitä mieltä te olette?

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *