Klaus Haapaniemi Giants -lastenvaatemallisto

Pääsimme keskiviikkona tutustumaan ensimmäisten joukossa Klaus Haapaniemen Giants -lastenvaatemallistoon upeassa TRE:n konseptimyymälässä Helsingin Mikonkadulla. Klaus Haapaniemen taianomaiset satuhahmot ovat varmasti tutuimpia kaikille Iittalan Taika- astiastosta, ja nykyään hän kuuluukin varmasti tunnetuimpiin suomalaisiin suunnittelijoihin myös maailmalla.

Giants- lastenvaatemallisto on suunniteltu yhteistyössä vaatesuunnittelija Tiina Salmelan kanssa, ja sisältää käyttövaatteita taaperoikäisistä esiteini-ikäisille. Malliston kuosit noudattavat Haapaniemelle tuttua värikästä, sadunomaista kerrontaa, jossa suomalainen luonto ja metsän eläimet näyttelevät suurta roolia. Hillitympien sävyjen ystäville mallistosta löytyy myös tyylikästä raitaa paitojen ja legginsien muodossa sekä yksivärisiä ylä – ja alaosia. Malliston materiaalit tuntuivat todella laadukkailta, ja ne ovat täysin konepestäviä – juuri sellaisia, joissa lapset voivat huoletta touhuta ja leikkiä. Mallistossa on suosittu mahdollisimman pitkälle luonnonmateriaaleja, ja kuulimme myös ekologisten sekä eettisten arvojen olevan Haapaniemelle tärkeitä asioita.

Tilaisuuden kruunasi aivan ihanien pienten mallien muotiesitys, jota säesti Lauri Porran ja Ovela Kettu -oopperan nuorten muusikoiden rytmit. TRE:n myymälän yhteydessä toimii myös ravintola WILD, jonka herkuista saimme nauttia illan aikana.

Ehkäpä syksyn sadekelitkään eivät tuntuisi niin ikävältä tämän Klaus Haapaniemen sateenvarjon alla?

Giants -lastenvaatemallistoa on nyt saatavilla sekä TRE:n myymälästä osoitteessa Mikonkatu 6, Helsinki, sekä myymälän nettikaupasta 19.10 alkaen osoitteessa worldoftre.com.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *