Valokarnevaalit Linnanmäellä

Kaikille syyslomalaisille vinkkinä nyt Linnanmäellä järjestettävät Valokarnevaalit!

Itseltäni on viime vuosina kyseinen tapahtuma jäänyt kokonaan välistä mutta tänä vuonna päätettiin suunnistaa perheen kanssa paikalle. Me vietettiin syyslomaa jo viime viikolla joten tämä eilinen ilta oli ihana päätös lomalle.

Tämä Linnanmäen kauden päätöstapahtuma on täynnä erilaisia esiintyjiä ja ilotulituksia, mutta toki suurin osa laitteistakin on vielä auki. Itse sisäänpääsy tapahtumaan on maksuton joten tunnelmasta pääsee nauttimaan ilman erillisiä laitelippujakin! Meidän pienempi poikamme oli kesän ensimmäisellä huvipuistoretkellä vielä alle satasenttinen, joten hänelle oli luvattu loppukesäksi ranneke isojen laitteisiin kun oltaisiin kasvettu pituutta pari senttiä lisää. Ilmaislaitteita perheen pienimmille on kuitenkin niin reilusti ettei tämä olisi ollut meillekään välttämätöntä!

Valokarnevaaleista tulee kyllä ehdottomasti meille nyt vuosittainen tapahtuma sillä tuolla vallitsee aivan uskomaton tunnelma kaikkine valoineen. Taisin huokailla tätä useampaankin otteeseen. Kamera ei valitettavasti tee oikeutta paikalle joka on luonnossa vielä paljon upeampi!

Kaiken A ja O on tietysti pukeutuminen tällaiseen ulkotapahtumaan, joten me varustauduttiinkin talvipipoilla sekä kerrospukeutumisella. Ja mikäs sen ihanampaa kun käydä välissä nappaamassa mukaan kaakaot tai punaviiniglögit lämmikkeeksi!

Meidän rauhallinen lomaviikko on nyt siis vietetty ja huomenna alkaa arki täpötäyden kalenterin kanssa. Virtaa on ladattu ja suunnitelmia kerätty koko loppuvuodelle!

Nauttikaahan syyslomaviikosta kaikki lomalaiset!

 

VALOKARNEVAALIT LINNANMÄELLÄ NYT 22.10.2017 ASTI!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *