Kurkistus uudistuneeseen olohuoneeseen

Voi huh, olen kuvannut tätä meidän uutta olohuoneen tauluamme jo moneen kertaan, ja silti tuntuu ettei nämäkään kuvat anna oikeutta sille. Taulu nimittäin todella pääsee oikeuksiinsa vasta, kun olohuoneemme näkee kokonaisuudessaan. Vaikka vielä siinä vaiheessa kun taulu oli kehystettäväksi menossa kävimme arpapeliä miehen kanssa siitä, onko tämä niin suuren satsauksen arvoinen kuin mitä hintalappu loppujen lopuksi näytti. Näin rehellisesti sanottuna nimittäin kehystämisen hinta hieman yllätti, sillä se oli huomattavasti enemmän kuin mitä olimme alunperin ymmärtäneet liikkeessä käydessämme. Tämä kuva oli kuitenkin jäänyt meille molemmille niin vahvasti mieleen viime keväisen Amsterdamissa näkemämme Banksyn näyttelyn jälkeen, että halusimme kuitenkin pysyä päätöksessämme. Ja hyvä niin!

Huomaan muutenkin hieman haasteita kuvaamisen kanssa nyt kun päivät ovat lyhentyneet niin reippaasti ja ulkona on muutenkin ollut todella harmaata. Taitaa olla tämä joka syksyinen pulma, tai ainakin olen joskus ymmärtänyt monen muunkin kokevan tämän ajan vuodesta haasteellisena sisustuskuvailuissa. Toisaalta yritän ottaa tämän haasteena, jolla voin kehittää kuvaustaitojani sekä ennen kaikkea kuvien käsittelytaitojani. On todella hyvä fiilis, kun koko ajan oppii jotain uutta tässä kuvausharrastuksessa.

Viikko on mennyt ihan hurjaa vauhtia uutta oppiessa ja uuteen arkeen totutellessa työrutiinien muututtua. Hyvillä fiiliksillä päätän huomenna kuitenkin työviikon ja siirryn viikonlopun viettoon! Suunnitelmissa on ainakin saada muutama uusi juttu tänne blogin puolelle valmiiksi, niistä siis varmasti myöhemmin luvassa lisää. Katsotaan, jos vaikka saisin hieman parempia kuvia olohuoneen uudistuneesta ilmeestäkin vielä otettua 🙂

Rentouttavaa pian alkavaa viikonloppua!

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *