Parempia aamuja

Tiistaina ei ihan vielä halua alkaa odottamaan tulevaa viikonloppua, vaan mieluummin muistelee niitä menneen viikonlopun hyviä juttuja.

Lauantaiaamuni alkoi hyvin levätyn yön jälkeen. Ilman herätyskellon soittoa sitä jotenkin tuppaa nousemaan ylös sängystä ihan erilaisessa moodissa aloittamaan uutta päivää. Yleensä alan viikonloppuisinkin puuhastelemaan kotona melkein heti herättyäni, eikä tapoihini kuulu esimerkiksi makoilla sängyssä lueskellen tai torkkuen. Viime lauantaina jätin poikkeuksellisesti kotihommat odottamaan ja tein aamiaista pitkän kaavan mukaan. Keitin mannapuuroa Alpro Soyan vaniljamaitoon (eka kerta elämässäni ettei mannapuuro palanut pohjaan, jee!), kaadoin lasiin ison kupin kahvia ja asetuin television ääreen katsomaan Yle Areenasta ”Aika on meidän” sarjan ensimmäistä jaksoa. Vahva suositus tälle sarjalle, mikäli esimerkiksi Downton Abbey on kolahtanut!

Pakko vielä hehkuttaa, että valmistamani mannapuuro oli ihan älyttömän hyvää. Taidan ottaa sen viikonloppuaamujen perinteeksi! Onko teillä jotain herkkuja, joilla aloitatte viikonloppuaamut toisin kuin arkena?

Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille mukavaa viikkoa! Hei, kohta ollaan jo puolessa välissä 🙂

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *