Uuden vuoden kalenterivalinnat – Jo&Judy

Kaupallinen yhteistyö: Jo&Judy

Vaikka blogissamme keskitytäänkin kotiin ja sisustamiseen, kuuluu meidän molempien elämään paljon muutakin. Tästä syystä yhteistyö upean Jo&Judyn kanssa innostikin meidät jakamaan hieman ajatuksiamme ajanhallintaan liittyen. Meille molemmille asioiden suunnittelu ja aikatauluttaminen on tärkeää ennen kaikkea siitä syystä, että tavoitteena meillä on tehdä mahdollisimman paljon inspiroivia asioita niiden tavallisten arkirutiinien lisäksi. Ja kun aika on kortilla päivien mennessä hurjaa vauhtia eteenpäin, on kalenterin oltava kunnossa.

Jo&Judyn ajatusmaailma onkin juuri tästä syystä saanut meidät innostumaan heidän tuotteistaan – Miten yhdistää kiireiset aikataulut, kunnianhimoiset suunnitelmat ja suuret unelmat? Jo&Judyn kalenterit ja muistiinpanovälineet saavat aikatauluttamisenkin tuntumaan inspiroivalta. Järjestelmällisyyden ei tarvitse olla tylsä juttu, vaan ennen kaikkea siitä voi tehdä apuvälineen stressittömämpään elämään.

Elisa onkin jo aiemmin esitellyt täällä blogissa yhden hänelle tärkeän välineen arjessa selviytymiseen – Jo&Judyn kalenterin, jossa on riittävästi tilaa niin opintojen muistiinpanoille kuin kaikelle muullekin tärkeälle, joka muuten kiireisessä arjessa saattaisi helposti unohtua.

Yksi ehdoton hitti, jota ilman Elisa ei pärjäisi, on ”to do -list” eli viikottaiset tehtävälistat, joille Jo&Judyn kalentereissa on omat tilansa. Varsinkin viimeisen vuoden aikana niistä on tullut apuväline jota ilman ei vaan enää selviäisi. Ajatukset on hyvä välillä tyhjentää paperille, jotta päänsisäinen tehtävälista ei kasvaisi liian suureksi. Elisa käyttää näitä listoja aina, kun uusia ideoita tai tehtäviä tulee mieleen, mutta varsinkin illalla ennen nukkumaan menoa on hyvä rauhoittaa päässä puliseva lista kirjoittamalla asiat ylös. Näin mieli saa rauhoittua kun tietää, että tärkeät asiat eivät pääse yön aikana unohtumaan. Hektisessä lapsiperhearjessa Elisa käyttää myös hyväksi varsinkin pitkät ajomatkat – radio on usein suljettuna ja ajatusten on hyvä antaa vain virrata. Nämä ovat niitä tärkeitä ”ajatteluhetkiä” ja välillä voi pysähtyä levähdyspaikalle kirjoittamaan kaiken ylös kalenterin tehtävälistalle!

Marjukalla taas on aina ollut kovin ristiriitainen suhtautuminen aikatauluihin – välillä hän saattaa saada läheisensä hulluuden partaalle aikataulujensa kanssa suunnittelemalla asioita viikkoja etukäteen, ja toisaalta hän ihannoi huoletonta elämäntapaa, jossa elämää elettäisiin hetkessä ja tehtäisiin asioita hetken mielijohteesta. Marjukan ajatukset kuitenkin leijailevat välillä niin pilvilinnoissa, että mikäli hän haluaa saada niitä kivojakin asioita tehtyä, on ne pakko kirjata ylös aikatauluja suunnitellen. Muuten voi käydä niin, että myös ne kivat ja innostavat jutut saattavat jäädä arjen jalkoihin ja toteuttamatta. ”To-do” listat ovat olleet myös kovassa käytössä, varsinkin silloin, kun asioita alkaa olla omalle muistikapasiteetille liikaa. Parasta on, kun tekemättömien asioiden listaa saa ruksailla yli sitä mukaa, kun hommat valmistuvat.

Arkeamme helpottamaan saimme Jo&Judylta ensi vuotta varten heidän uudesta mallistostaan A5 kokoiset 2018 vuoden kalenterit, joissa tilaa riittää niin päivittäisille kalenterimerkinnöille, muistiinpanoille kuin palaverisuunnitteluille. Käytännöllisyyden lisäksi nämä uudet kalenterit ovat ihan älyttömän kauniita, ja ne sisältävät myös  inspiroivia motivaatiolauseita, jotka tsemppaavat kun aikataulut meinaavat kaatua päälle.

Lisäksi pääsimme tutustumaan Jo&Judyn projektiensuunnitteluun tarkoitettuihin vihkoihin, jotka ovat jokaisen suorittajan ja haaveilijan ehdoton must, ja varsinkin meille ihan kultainen löydös!

Jo&Judyn nettikauppa toimittaa tuotteet nopeasti postilla Saksasta Suomeen. Heidän ajatusmaailmaansa kuuluu jokaisen asiakkaan yksilöllinen huomiointi, ja pelkästään postipaketin avaaminen on itsessään pienimuotoinen elämys! Tuotteita heiltä löytyy myös moneen makuun, ja nettisivuilta pääseekin valitsemaan juuri oman tyyliset kalenterit ja muistiinpanovälineet värikategorioiden mukaisesti. Täältä pääset Jo&Judyn nettisivuille tutustumaan tuotteisiin paremmin.

Minkälaisia kalenterin käyttäjiä siellä ollaan? Olisi kiva kuulla myös teidän ajatuksia siitä, millä tavalla teillä on tapana suunnitella arkea, vai menettekö mieluummin fiiilispohjalta hetkessä eläen?

3 kommenttia “Uuden vuoden kalenterivalinnat – Jo&Judy

  1. Kerkesin kommentoida vanhaa postausta koskien kyseisiä kalentereita! Kyselin tuon Jo&Judy postituksesta, että tuleeko tuotteet ihan normaalisti postiin vai muulla kuljetuksella ? 🙂 Kauan muuten kestää toimituksessa ? Haluaisin sieltä nimenomaan siis kalenterin tilata itselleni!

    1. Ei se mitään, löysimme nyt kommentin sieltäkin 🙂 Tuo uusi musta kalenteri on kyllä tosi upea! DHL kuljettaa paketit Suomeen, ja me noudimme paketin ihan lähimmästä postin toimipisteestä. Jo&Judyn nettisivuilla lupaavat Suomeen 8-10 päivän toimitusajan, meille paketit ainakin ovat tulleet tämän ajan sisällä 🙂

      1. Kiitos paljon vastauksesta! 🙂 Tämä kiinnosti siis sen takia, kun matkustelen niin paljon, että olen sitten kotona vastaanottamassa pakettia! 😀 Halusin nimenomaan vähän pienemmän kalenterin koska se mahtuu myös pienempään laukkuun mukaan ja kalenteri pitää olla aina mukana 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *