Talven ’17 himotuimmat

 

 

1. Mikä tuntuisikaan ihanammalta ajatukselta näin kiireisen arjen keskellä kun viettää ilta kotona kauniissa vasta vaihdetuissa lakanoissa löhöillen. Viime aikoina on tuntunut siltä, että haluan pitää varsinkin makuuhuoneen sisustuksen simppelinä, mahdollisimman vähäeleisenä, jolloin yksiväriset harmoniset lakanatkin sopivat tähän hyvin. Nämä ihanuudet (pussilakanasetti JUDITH) bongasin Jyskiltä.

2. Joko olette nettimaailmassa törmänneet tähän Infinity flowerboxiin? Eli tuoreita ruusuja, jotka on käsitelty niin, että ne kestävät kauniina yli vuoden. Kuulostaa aivan uskomattomalta jutulta, joka on ehdottomasti pakko päästä testaamaan!

3. Nyt jos pääsisin valitsemaan laattoja johonkin tilaan niin suosikkini olisi ehdottomasti Interno 9 Pearl -keraamiset laatat. Aivan ihana luonnollinen sävy jossa kauniit värivivahteet. Laattoja löytyy muuten samasta mallistosta eri kokoisia joista valita omansa.

4. Teemu Järven eläinaiheiset julisteet hurmaavat suloisuudellaan! Yksinkertaisen tyylikkäät julisteet kinnittäisin ihan vain klipsuilla tai tammenvärisillä kehyksillä joihin olen täysin hurahtanut viime aikoina.

5. Talvea ja joulua ajatellen olen iskenyt silmäni tähän ENO Studio multi candle pin -kynttilänjalkaanErikokoisia valkoisia kynttilöitä yhdistellen tämä kynttelikkö on todella näyttävä talven pimeissä illoissa!

1. Flosin Arcos valaisin on varmasti ikuisesti himotuimmat -listallani. Tarvitseeko tätä edes sen enempää perustella? Marmorin ja metallin liitto yhdistyy täydellisesti yksinkertaisessa muotoilussa. Tämä menee arvonsa puolesta sinne ”jonain kauniina päivänä” listalle, eli tulevaisuuden haavelistalle. Mutta hei, pitäähän sitä haaveilla!

2. Keittiöön olisi suunnitelmissa hankkia vanhan Granitin kalenteritarran tilalle jotain, johon saisi kätevästi myös muutakin kuin kirjattua arjen menot. Tämäkin metallilankainen muistitaulu löytyi Granitin valikoimista. Siihen saisi kätevästi klipsuilla kiinni paperikalenterin, mutta myös edessä olevaan ”taskuun” säilytettäväksi tärkeitä papereita, tai vaikka keittokirjan.

3. Olen jo pidempään ihastellut kauniita kookoskulhoja, joista olisi mukava vaihtelun vuoksi syödä vaikka aamupuuro. Suurin osa kookoksen kuorista joutuu ilmeisesti vain roskiin, joten näitä myytäviä kulhoja markkinoidaan myös ekologisista syistä. Kulhon käsittely arkipäiväiseen käyttöön tapahtuu myös luonnollisia aineita käyttäen, eli mitään myrkyllisiä tai epämääräisiä pinnotteita kulhossa ei ole.

4. Menun valikoimissa on tämä pieni sivupöytä, joka ihastuttaa metallisella rakenteellaan. Ja yllätys, jälleen kerran ihastelen näitä marmoripintoja. Kollaasiin valitsin himotuimmaksi tämän valkoisen version, mutta Menun nettisivuilla ihastelin kromisella korirakenteella varustettua, tummanharmaalla marmorikannella olevaa pöytää. Harmi, ettei tälläiselle sivupöydälle ole juuri nyt tarvetta tai tilaa kotonamme!

5. Ferm Livingin Haze vitriini sopisi hyvin hieman isompaan kylpyhuoneeseen, mutta itse voisin kuvitella tämän helposti myös osaksi muutakin sisustustamme. Metallirakenteet kiinnostavat huonekaluissa tällä hetkellä, ja tähän jauhemaalattuun metalliin yhdistetty teksturoitu panssarilasi tekee yhdistelmästä mielenkiintoisen näköisen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *