Motivaatiota viikkoon

Miten teillä on viikko tähtenyt käyntiin?

Itselläni on meinannut jo tällä viikolla tulla pieni pakokauhu ja ahdistus kaikista tekemättömistä asioista. Puhun usein siitä tehtävälistastani, jota seuraan jotta saisin kaiken tehdyksi. No, täytyy sanoa että tällä viikolla tuo kyseinen lista näyttää huiman pitkältä. Nyt on meinaan viimeinen viikko käsillä lopputyöni kanssa ja kaikki vapaa-aika öitä myöten tulee käytettyä.

Tällä hetkellä haaveilen talvilomasta, kiireettömästä ajasta lasten kanssa, lumesta ja revontulista. Yhtä hyvin toki kelpaisi myös aurinko ja hiekkarannat! Pitää varmaan viikonloppuna suunnata ajatuksia johonkin talven reissuun ja tehdä suunnitelmia sen toteutumiseksi. Pakoon sitä tavallista, kuten uusi kaunis julisteenikin motivoi tekemään. Palkinnoksi tästä suoriutumisesta. Kyllä näitä syitä pienelle reissulle aina keksii!

Kuvat napsaisin tänä aamuna, vielä kovin pimeinä tunteina sillä se on ainut aika kun tällä viikolla siihen kykenen. Ensi viikolla toivottavasti koittaa jo aivan uudenlainen arki!

Näiden pikakuulumisten myötä toivottelen teille ihanaa viikkoa – toivottavasti rauhallisempaa kuin omani!

 

* Juliste saatu Jo&Judylta

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *