Makuuhuoneen tunnelmavalot

Jos viime viikolla aavistuksen tuskailin tämän marraskuun pimeyden kanssa, niin jotain pientä keksin viikonloppuna taistelussa harmautta vastaan – tunnelmavalojen asennuksen makuuhuoneeseen.

Kieltäydyn kutsumasta näitä jouluvaloiksi, vaikka viimeksi ne ovatkin kotonamme olleet esillä pari vuotta sitten joulun aikoihin. Sain loppuviikosta ajatuksen siitä, kuinka voisin lasiseinämme avulla luoda valoa sekä makuuhuoneeseen, kuin myös alakerran olohuoneeseen. Kiinnitin siis pitkän valojohdon lasiseinän yläreunaan seinästä seinään, ja toiselle sivulle sain sen jatkumaan melkein lattiaan asti. Lisäksi mustareunainen peili sai pienen joulukuuseen tarkoitetun valosarjan kehyksiensä ympärille.

Suurimman osan vuodesta kotimme lähes kylpee valossa, mutta tähän aikaan vuodesta ei enää edes suuret ikkunat auta. Tästä syystä olenkin todella tyytyväinen, että sain näin pienellä vaivalla hieman pehmeää lisävaloa kotiimme! Uuden maton myötä sekä näiden valojen asettelun jälkeen makuuhuoneestamme onkin tullut sisustuksellisesti lempipaikkani kotonamme. Tunnelma ja värimaailma on riittävän harmoninen, jotta myös mieli voi täällä rauhoittua.

 

Näiden valojen myötä en voi kuitenkaan olla siirtämättä ajatuksia jouluun. Pinterestin jouluisten kuvien selaaminen kuuluu ehdottomasti lempiharrastuksiini tähän aikaan vuodesta, vaikken omaan kotiimme kovin näyttävästi haluakaan joulutunnelmaa tuoda. Oma agendani joulufiiliksen löytymiselle taitaakin olla ylimääräisen tavaran karsiminen nurkista ja tunnelman luominen valojen ja kynttilöiden avulla. Oletteko te vielä ehtineet suunnitella joulunlaittoa kotiin? Ajattelin aiemmin päivällä olevani jotenkin kamalan ajoissa näiden jouluun liittyvien ajatusteni kanssa, kunnes tajusin joulukuun alkavan jo ensi viikolla! Ehkä tämä alkaa olla ihan hyvä aika siirtää ajatuksia joulunviettoon 🙂

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *