Elloksen Black Week huipentuu viikonlopuksi

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Elloksella on vietetty tällä viikolla Black Weekiä, joka huipentuu viikonlopun huikeisiin tarjouksiin perinteisen Black Fridayn lisäksi. Keräsin tähän kollaasiin omat vinkkini Elloksen viikonlopun sisustuspuolen alennuksiin. Näiden lisäksi myös vaatepuolella on todella hyviä tarjouksia, joten nyt olisi hyvä sauma päivittää vaikka vähän vaatekaappiakin uuteen uskoon.

 

1.) Valikoima Gantin tekstiilejä -50%

2.) PR Home – 20% syksyn mallistosta

3.) Watt & Veke -20% syksyn mallistosta

4.) Joulukoristeita ja muita piensisustustuotteita -50%

5.) Mimou -20& syksyn mallistosta

 

Nämä ja paljon muuta siis Elloksella alennuksessa perjantaista maanantaihin saakka. Koko viikonloppu aikaa shoppailla, mikäli siellä ollaan niin sanotusti ostohousut jalassa!

Onko siellä tehty hyviä ostoksia tänä kuluttajan juhlaviikolla? Olen itse todella huono suunnittelemaan esimerkiksi joululahjojen hankintaa etukäteen, mutta tänä viikonloppuna voisin kyllä selailla varsinkin nettikauppoja vähän sillä silmällä. Olisihan se mukavaa vaihtelua, jos ei tarvitsisi joulua edeltävällä viikolla pyöriä illat kaupungilla lahjoja etsien… 😉

 

 

 

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *