Ted Baker laattakokoelma

Kävin eilen tutustumassa Helsingin Stockmannin Sisustusmaailman Värisilmässä Ted Bakerin ylelliseen laattakokoelmaan. Ted Baker on ennen kaikkea tunnetty tyylikkäistä vaatteista ja asusteista, mutta he ovat monien muiden muotitalojen lailla laajentaneet vähitellen myös kodin sisustukseen sekä lifestyle -tuotteisiin.

Tätä upeaa A Night on the Tiles -laattakokoelmaa saa tällä hetkellä yksinoikeudella Helsingin Värisilmästä. 2018 vuoden alkupuoliskolla valikoima laajentuu myyntiin myös Espoon, Vantaan, Loimaan, Rovaniemen ja Oulun Värisilmä -myymälöihin.

Ted Bakerin laattakokoelma on tyylillisesti todella monipuolinen. Kokoelma yhdistelee tyylikkääksi ja ylelliseksi kokonaisuudeksi geometrisia muotoja, erilaisia pintastruktuureja, sekä heidän vaatemallistostaan tuttuja kuoseja.

Laatat valmistaa englantilainen British Ceramic Tiles. Eilisessä tilaisuudessa Hanna Sumari haastatteli kyseisen laattatehtaan edustajaa, joka kertoi laattojen valmistusmateriaalina käytettävän saven olevan myös englantilaista, ja se kaivetaan ihan heidän tehtaansa vierestä.

Oma suosikkini kokoelmasta on alimman kuvan Paradise -kuosi, josta on tehty laattoihin neljä erilaista harmaasävytettyä kuviota. Laatat myydään yhdeksän sattumanvaraisesti valitun palan pakettina. Ideana on, että jokainen saa luoda oman uniikin yhdistelmän seinäänsä.

Kokoelmaan oli mielenkiintoista päästä tutustumaan, kiitos vielä Värisilmälle kutsusta!

Kuvat lainattu Värisilmä.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *