Marraskuun parhaat

Marraskuussa me nautittiin monista hetkistä sekä fiilisteltiin uusia sisustusjuttuja.

Marjukka sai kuukauden parhaat naurut päästessään katsomaan Sami Hedberg on Ice -showta Helsingin jäähallissa. Ja taas muisti, minkä takia meikkaamiseen ei kannata käyttää turhan paljon aikaa ennen hyvää stand up -keikkaa, kyllä ne ripsivärit oli taas entiset kaiken sen nauramisen jälkeen. 2,5 tuntia meni ihan hujauksessa, ja tämä oli varmasti yksi kuukauden hauskimpia iltoja!

Elisalla taas on ollut marraskuussa kaksi suurta missiota. Saada lopputyön valmistumisen myötä opiskelut pakettiin sekä saada kuvat joulukortteihin kahdesta erittäin eläväisestä pojasta. Vinkkinä muuten että Lidlissä on viimepäivät myyty supersuloisia jouluneuleita niin lapsille kuin aikuisillekin, jotka olivatkin ehdottomasti suloisin tähän mennessä tehty hankinta tälle joululle! Kuukauden parhaat kuvat tulivatkin nimenomaan kyseisistä kuvista, jotka koristavat joulukortteja muutaman viikon kuluttu. Myös koulutehtävät suoritettiin onnistuneesti loppuun asti, joten kohta on pienen juhlan paikka!

Marjukan mielestä kuukauden parhaat hetket ovat olleet kaikki kohtaamiset ystävien ja perheen kanssa. Pimeään ja harmaaseen marraskuuhun ovat tuoneet piristystä esimerkiksi ystävien kanssa tehdyt kävelylenkit, ex-tempore illanistujaiset, Halloween-bileet, lapsuudenystävän babyshower-juhlat ja monet muut tapaamiset. Marjukan mielestä paras vinkki tähän synkästä kaudesta selviämiseen onkin yrittää järjestää mahdollisimman paljon mukavia sosiaalisia tapahtumia, vaikka mieli tekisi kuinka jäädä sinne sohvan pohjalle. Hyvässä seurassa tämä muuten synkkä ajanjakso vuodesta sujuu paljon nopeammin.

Marraskuun parhaita sisustusjuttuja Elisalla olivat uudet julisteet jotka muuttivat koko keittiö -olohuonetilan ilmeen sekä muutama päivä sitten kasatut uudet kaapistot lastenhuoneessa. Koko perhe tietenkin osallistui kasaukseen ja pojat ovatkin mitä innokkampia apureita. Malttamattomina odotellaan että saadaan koko huone valmiiksi!

Kuukauden paras lanseeraus oli Ted Bakerin A night on the Tiles -laattakokoelma. Marjukka kävi tutustumassa kokoelmaan Sisustusmaailman Värisilmässä eräänä marraskuisena lauantaina. Tilaisuuden juontaja Hanna Sumari esitteli tätä upeaa laattakokoelmaa ja kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia siitä, miten Ted Baker oli saanut inspiraationsa sen luomiseen. Täältä voit käydä katsomassa laattakokoelman kuvia sekä Marjukan fiiliksiä tilaisuudesta.

Ihanaa jo alkanutta joulukuuta kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *