Katsaus vuoteen 2017

Vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi keräsimme Instagram -tililtämme (@2forliving) jokaista kuukautta kohden kolme mieleistä kuvaa, ja kirjoitimme pienen vuosikatsauksen. Tätä julkaisua oli todella kiva kirjoitella, sillä samalla sitä huomasi kuinka paljon kivoja juttuja vuoden aikana tapahtui!

Tammikuu

Tammikuussa ihasteltiin Elisan vasta remontista valmistunutta keittiötä. Sisustukseen liittyvät asiat olivat muutenkin koko kuukauden kantava teema tulevaa vuotta suunnitellessa. Marjukka aloitti haaveilut makuuhuoneen uudistamisesta ja testaili uutta valaisinta yöpöydälle.

Helmikuu

Elisan pienten poikien huoneen sisustus alkoi uudistua, ja tämä huone onkin vuoden aikana kokenut isoja tyylillisiä muutoksia poikien kasvaessa. Marjukka vietti talvilomaa, ja teki muutaman päivän visiitin Amsterdamiin. Kaupunki yllätti viihtyisyydellään, ja sinne täytyy ehdottomasti joskus vielä päästä uudelleenkin. Helmikuussa vietettiin myös laskiaista, ja Elisan pienet herkkusuut pääsivät osallistumaan perinteisten laskiaispullien leivontaan.

Maaliskuu

Maaliskuussa päästiin nauttimaan jo lisääntyvästä valosta ja odoteltiin kovasti kevättä. Muutama vuosi sitten Marjukka sai iloisen syntymäpäivä -yllätyksen, kun Elisan pienempi poika päätti syntyä samana päivänä kuin tätinsä. Maaliskuussa juhlittiin siis jälleen tuplasynttäreitä!

Huhtikuu

Huhtikuussa teimme odotetun viikonloppureissun yhdessä Tukholmaan. Mukana olivat Elisan pienet pojat sekä näiden mummot, jotka mahdollistivat meille reissulla myös blogin suunnittelupalaverien pitämisen sekä kuvailut. Sisustuksen puolella koristeltiin koteja pääsiäistä varten ja Marjukka innostui lisäämään vihreitä sävyjä olohuoneeseen. Pääsiäisen pitkien vapaiden kohokohtia oli mm. värikäs ja keväinen brunssi tyttöporukalla. Mieleen jääneitä tapahtumia oli esimerkiksi Bloggers Inspiration Day, jossa käytiin ammentamassa inspiraatiota ja kuulemassa mielenkiintoisia luentoja.

Toukokuu

Toukokuussa Elisa pääsi sisustamaan parveketta kesää varten, ja tila koki aikamoisen muodonmuutoksen. Tämä uudistus mahdollistikin tilan käytön pitkälle syksyyn. Kuukausi aloitettiin juhlimalla Vappua, ja myöhemmin vielä äitienpäivää. Ja olipa kuukauden aikana myös yhdet ihanat häät, joissa Marjukka oli vieraana. Sisustuksessa viherkasvit löysivät paikkansa Elisan kodissa.

Kesäkuu

Kesäkuussa nautittiin vihdoin ensimmäisistä lämpimistä kesäpäivistä ja koristeltiin kotia luonnonkukilla. Kodin sisustuksessa ei kovin paljon ehtinyt tapahtua, sillä kesäkuussa vietettiin kaikki mahdolliset vapaat hetket ulkoillen. Ruokajutut keskittyivät kesäisiin herkkuihin, kuten juhannuksen pavlovaan tuoreiden marjojen kera, sekä rapeaksi paahdettuun granolaan kesäaamujen herkkuhetkiin.

Heinäkuu

Heinäkuussa molemmat viettivät vapaita hetkiä sisustellen ja reissaillen. Marjukka aloitti lomallaan tuolin verhoiluprojektin ja innostui Bookbeat sovelluksesta. Elisan pienet pojat saivat lahjaksi ensimmäiset omat kameransa, joista innostuivat kovin – eikä mikään ihme kun ovat aina nähneet äitinsä viettävän niin paljon aikaa kamera kädessä.

Elokuu

Elokuussa pohdittiin tulevaa syksyä niin sisustusjuttujen kuin muidenkin ajatusten osalta. Osallistuttiin sekä Jyskin että Balmuirin tilaisuuksiin, joista ammennettiin valtavasti inspiraatiota. Elisa tuunaili myös Ikean Frosta -jakkaroille uuden värisävyn. Blogissa tapahtui myös muutoksia, sillä Casablogit ja myös meidän blogimme saivat uuden ulkoasun.

Syyskuu

Syyskuu oli kuukausi jolloin liikuttiin paljon luonnossa ja keräiltiin marjoja ja sieniä. Elisa taisi tällöin vasta oikeasti käsittää kuinka hyvän ja rauhallisen olon luonnossa liikkuminen saa aikaan. Lisäksi käytiin inspiroitumassa Habitare -messuilla. Ajatuksissa oli jo myös siirtyminen tulevan vuoden suunnitelmiin, ja ”Kauneimmat kalenterit vuodelle 2018” olikin blogimme vuoden luetuin postaus!

Lokakuu

Marjukka tarttui lokakuussa pitkän tauon jälkeen ompelukoneeseen, ja teki tummanharmaasta pellavasta pöytäliinan. Ruokailu -ja oleskelutila koki suuren muutoksen pöytäliinan lisäksi myös uuden taulun myötä, jota oli suunniteltu jo helmikuusta asti. Elisa ja pojat kävivät Linnanmäen valokarnevaaleilla, joka oli pimeän kuukauden yksi suurimpia kohokohtia. Marjukka teki lokakuussa myös ison päätöksen päivätyöhönsä liittyen, joten syksy lähtikin käyntiin kunnolla ihan uusien tuulien myötä. Viileä lokakuu sai myös meidät molemmat fiilistelemään ruokia, varsinkin lämmittäviä keittoja ja puuroja.

Marraskuu

Marraskuussa molempien kodit kokivat eniten muutoksia sisustusjuttujen suhteen. Elisa sai mahdollisuuden yhteistyöhön julistevalmistaja Desenion kanssa ja Marjukan makuuhuone sai kauan kaivatun upean maton. Elisa viimeisteli lopputyönsä ja sai kuin saikin kaiken valmiiksi ajoissa. Saatiin myös ihan parhaat kalenterit yhteistyössä Jo&Judyn kanssa. Ihana päästä vihdoin käyttämään näitä kunnolla!

Joulukuu

Kuukauden läpi kantava teema taisi olla juhliminen. Molemmat viettivät paljon aikaa perheen ja ystävien kesken ja kuukauden kruunasi tietenkin Elisan valmistuminen koulusta. Juhlimisen lomassa molemmat pohdimme jo kovasti suunnitelmia ja tavoitteita uudelle vuodelle, ja näistä kerrommekin pian lisää!

Kiitos vielä teille lukijoille kuluneesta blogivuodesta, ihanaa kun olette mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *