Marimekon Flower maljakko

Aurinkoista sunnuntaita!

Miten piristääkään tuo harvinainen valo, joka suorastaan tulvii ikkunoista kotiimme näiden harmaiden päivien jälkeen! Ehkä hieman liiottelen, jos sanon valoa tulvivan ikkunoista, mutta siltä se tosiaan tuntuu. Alan olla jo ihan kyllästynyt tähän pimeyteen ja harmauteen, ja odottelen kovasti josko saataisiin ihan oikea talvi tänne Helsinkiin vielä jossain vaiheessa. Mutta positiivista ajattelua vain peliin, kyllä se tästä pian taas valoisammaksi muuttuu. Niin on käynyt joka vuosi aiemminkin 🙂

Saimme joulupaketista todella kauniin Marimekon Flower -maljakon. Nappasin tapaninpäivänä tähän maljakkoon sopivan pienen männynoksan aamulenkillä ollessani. Ennen joulua täällä ainakin oli todella kovat tuulet, ja noita isojakin männynoksia tuntui olevan jokaisen metsän reunassa.

Vaikka pidänkin Marimekosta, niin tämä taitaa olla ensimmäinen tuote merkiltä, joka kodistamme löytyy. En ole ehkä koskaan kokenut Marimekon sisustustuotteiden sopivan omaan sisustustyyliini, mutta tämä kaunis kirkaslasinen maljakko kyllä ihastuttaa myös minua. Ja maljakoitahan ei voi koskaan olla liikaa, eikö vaan? Tätä itse asiassa mietin myös eilen etsiessäni sopivaa maljakkoa Elisan kanssa tekemälleni kukkakimpulle… Mutta siitä lisää myöhemmissä postauksissamme!

Viikonloppu on mennyt taas kyllä ihan hujauksessa, ja meidän sunnuntai jatkuu tästä vielä perheen kanssa päivällisen merkeissä. Viettäkäähän tekin oikein ihana sunnuntai ja kerätään virtaa tuosta harvinaisesta valoilmiöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *