Ensimmäiset perjantaikukat

Tavoitekarttojen toteuttaminen alkoi näin heti alkuvuodesta kun hankimme ensimmäiset perjantaikukat! Valmiita kimppujahan me ollaan aikaisemmin toki osteltu, mutta nyt tänä vuonna olisi tarkoitus testailla ja kokeilla erilaisten yhdistelmien tekoa itse. Tämä ensimmäinen kimppu aloitettiin hyvin simppelillä yhdistelmällä – ruusuja ja eukalyptuksen oksia. Tässäkin toki mielestämme toimii parhaiten sanonnan mukainen ajattelutapa – yksinkertainen on kaunista!

Nyt kun mennään jo kovaa vauhtia kevättä ja valoisampaa aikaa kohti, niin valikoima kukkakaupoissakin alkaa taas piristyä. Me ollaan ainakin molemmat kovia tulppaani -faneja, joten niitä nähdään varmasti tänäkin vuonna blogissa perjantaikukkien sarjassamme! Kukat ovat mielettömän helppo tapa piristää kodin ilmettä, ja me ainakin pääsemme siihen seesteiseen viikonloppu fiilikseen kiinni siinä vaiheessa, kun koti on siivottu ja kukat on laitettu maljakkoon.

Onko teillä tapana hankkia kukkia piristämään arkea tai siistiin kotiin viikonlopuksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *