Voisiko meille sittenkin sopia sohvapöytä olohuoneeseen?

Olen viime aikoina bongannut ihania sohvapöytiä varsinkin Instagramin syövereistä. Viime viikolla siivotessa se sitten välähti, mitä jos meille  sittenkin sopisi sohvapöytä olohuoneeseen?  Siirsin samantien rahin poikittain ja totesin sen sopivan niin oikein hyvin. Olen aikaisemmin ajatellut, että olohuoneeseemme ei jäisi tarpeeksi avointa tilaa jos sinne lisätään vielä huonekaluja. Nyt olen kuitenkin aivan erilaisissa ajatuksissa tämän idean myötä – joten jos vielä muutaman viikon päästä ajatus tuntuu sopivalta niin taitaa olla aika mennä sohvapöytäostoksille!

Ja mitä tähän sohvakokonaisuuteemme tulee, niin sen parhaita puolia on juurikin tuo suuri rahi, jolla sohvan muuttaa helposti leffailtaan sopivaksi hengailupaikaksi tai varasängyksi. Olohuone on kuitenkin se paikka meillä missä vietetään eniten aikaa sisällä ollessa, joten sen täytyy sopia moneksi. Haussa olisikin siis nimenomaan kevyt sohvapöytä, joka on helposti myös siirrettävissä kun sohva täytyy tehdä monen hengen loikoiluun sopivammaksi.

Ajatuksissani olisikin kevyt, ilmava pöytä – muodoltaan joko pyöreä tai neliskulmainen. Materiaaleista betoni ja marmori ovat olleet suosikkejani jo pitkään, mutta vielä toistaiseksi näitä löytyy meiltä vain pienemmissä esineissä. Pitäisiköhän jompaa kumpaa tuoda kotiin näin sohvapöydän muodossa?

Millaiset pöydät ovat omia suosikkejanne tai millaisen näkisit tässä meidän tilassa?

Meillä on tänään ollut muuten todella hidas aamu ja vasta nyt puolilta päivin ollaan valmiita aamutoimista. Vielä olisi muutama tunti valoisaa ulkona joten suunnataan lasten kanssa pulkkamäkeen ja luistelemaan.

Muutama päivä sitten mukaani tarttui kauppareissulla myös ensimmäiset luistimeni yli kymmeneen vuoteen! Tosiasia taitaakin siis olla että meidän pienet pojat luistelevat jo äitiään ketterämmin – harjoittelupäivä siis edessä! Lätkämaila on seuraava hankinta sillä tämä on lasten uusin innostus ja mitä sitä ei heidän vuokseen tekisi. Varsinkin tälaiset urheilujutut ovat juurikin niitä joita vanhempana haluan tukea ja innostaa tekemään!

Ihanaa sunnuntaipäivää!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *