Etsinnässä täydellinen sohvapöytä

Siitä asti kun sain ajatuksen olohuoneen sohvapöydästä, on vastaani tullut ihan älyttömän hienoja vaihtoehtoja tähän tilaan! Keräsin kollaasiksi näitä suosikkejani, joista jokaisen voisin jollain tapaa nähdä olohuoneessamme. Viisi tämän hetken suosikkia, jotka ovat kaikki hyvin erilaisia – pieni päättämättömyys siis vielä valloillaan!

 

 

1. Andrarum -Titania /2. Temahome – Petra 75/ 3. Hakola – round coffee table/ 4. Ellos – Accent/ 5. Woud – Soround

 

Yksi suurimmista kysymysmerkeistä on vielä materiaali – puu, marmori vai betoni? Betoni näistä vaihtoehdoista kiehtoo ehkä eniten tällä hetkellä, mutta vaihtoehdot tässä muutaman sadan euron hintaluokassa näyttäisivät olevan kovin vähissä – ellei sitten itse lähde pöytää tekemään!

Jalkaosassa pidän todella paljon tummemmasta väristä joka tuo kontrastia muuten niin vaaleaan sisutukseen. Jotenkin musta on kuitenkin värinä se, jota yritän välttää jo vanhasta tottumuksesta ja ennemmin kallistuisinkin tummanharmaaseen vaihtoehtoon joka ei ole ihan niin jyrkkä. Joka tapauksessa luonnonvärejä jälleen hakusessa. Ajatuksissani näen jotain ajatonta ja yksinkertaista – ei liian modernia muttei kovin rustiikkistakaan.

Olisiko teillä mitään ehdotuksia?

 

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *