Inspiraatiota vihersisustamiseen

Onhan teilläkin ollut kiva viikonloppu? Omani on jälleen kerran sujunut vauhdikkaasti. Parin vuorokauden aikana olen leiponut kakkuja, siivonnut, käynyt salilla, juhlinut kolmet syntymäpäiväjuhlat, ja silti ehtinyt nukkua 9-10 tunnin yöunet. Ei hullumpi viikonloppu siis!

Viime aikojen puuhasteluihin on myös kuulunut ahkera pinnailu, kun olen metsästänyt inspiraatiota vihersisustamiseen. Perjantaikukkia tovi sitten Elisan kanssa Plantagenista hakiessamme ihastuin siellä suuriin cowboy -henkisiin kaktuksiin. Siitä se ajatus sitten lähti, vaikken vielä tuolta reissulta kyseistä komistusta mukaani vielä ottanutkaan.

Kuvat: osteectopia, homesickblog, hernewtribe

Nyt kun inspiraatiota on löytynyt erilaisista versioista, on pohdinnassa mihin tämän melko paljon tilaa vievän kaktuksen sijoittaisin. Elisa ehdotti heti eteistämme, jossa se kieltämättä voisi olla aika kiva säväys kotiin tultaessa. Ja millainen ruukku, ja ennen kaikkea minkä värinen? Jos sijoitan kaktuksen eteiseen, olisi helppo valita musta. Osa teistä lukijoista saattaa muistaakin, että eteisemme on oikeastaan täysin mustavalkoinen. Mutta juuri siitä syystä epäröinkin, haluanko enempää mustia elementtejä tähän kapeaan tilaan. Lattiamme on harmahtavan valkoista laminaattia, joten ehkä siitä voisi lähteä hakemaan sopivaa sävyä. Betoniruukku voisi olla aika toimiva, vai mitä mieltä olette?

Kuvat: rentaplant, theaugustdiaries

Kaktus betoniruukussa voisi muuten sopia aika kivasti myös makuuhuoneeseemme hiljattain hankkimani maton kaveriksi. Itse asiassa luulen, että tällaiselle cowboy kaktukselle löydän varmasti useammankin sopivan paikan kodistamme… Eli ei kai tässä auta muu kuin ottaa pian auto alle ja huristaa kohti Plantagenia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *