Tasaraita -ajaton klassikko

Hyvää huomenta ja ihanaa lauantaiaamua!

Pieni flunssa on taas kylässä ja täytyy sanoa, että viikonloppu osui taas juuri oikeaan hetkeen, jotta ehdin hyvin myös levätä. Viime yönä tulikin vedettyä sikeitä lähes 10 tuntia –pakkohan sen flunssan on kohta jo lähteä näillä unilla? Lisäksi olen ottanut sinkkiä sellaisena apteekista saatavana suihkeena viimeiset 3 päivää. Sinkin sanotaan lyhentävän flunssan kestoa – odotukseni olivat korkealla, josko flunssa katoaisi yön aikana kun tuon kuurin aloitin, mutta ei tämä nyt niin kovin lyhyeltä flunssalta enää tunnu… Noh, jos ei muuta niin ainakin tuo suihke hillitsi kurkun kutinaa mukavasti!

Muutenkin kuin flunssaisena arvostan kunnon yöunia, ja yritän arjessani panostaa siihen, että saan unta riittävästi. Miellyttävän tuntuiset ja puhtaat lakanat ovat ainakin minulle tosi iso osa unen saapumista, ja siksi halusinkin vinkata teille näistä kuvissakin näkyvistä Marimekon trikoisista, klassisista tasaraita –lakanoista. En ole koskaan ollut kovin suuri tasaraita –fani, mutta miellyttävän materiaalinsa vuoksi nämä lakanat ovat olleet meillä lähes jatkuvassa käytössä jo pari vuotta. Melkein voisi sanoa, että meillä nukutaan muissa lakanoissa vain silloin, kun Marimekot ovat pesussa.

Trikoo –kangas on äärettömän miellyttävä ja pehmeä materiaali nukkumiselle, ja siitä syystä nämä ovatkin lempparini. Se ei myöskään rypisty materiaalina samalla tavalla kuin puuvilla, joten nämä eivät kaipaa mankelointia tai silitystä ennen käyttöä. Okei, kenellä on oikeasti aikaa silittää lakanoita? Ei minulla ainakaan, mutta ehkä se on jonkinlainen ”life goal” , että voisi nukkua aina mankeloiduissa lakanoissa 😀

Näiden lakanoiden väri ei myöskään ole haalistunut useiden pesukertojen aikana, kuten monille muille lakanoille on aikojen saatossa käynyt.

Lyhyesti sanottuna; suosittelen trikoota lakanoihin! Seuraavaksi omalla lakanoiden hankintalistallani ovat kyllä pellavaiset, sillä haluan ehdottomasti kokeilla myös, miltä se tuntuu materiaalina nukkuessa. Kiinnostaisi myös, mitä mieltä te olette – mikä on paras materiaali lakanoissa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *