Seinäristikolla uutta ilmettä keittiöön

Yhteistyössä Laa Laa Living

Laa Laa Living on uusi suomalainen sisustusmerkki, joka on tuonut markkinoille kauniita ja leikkisiä tuotteita, joilla on myös käyttötarkoitus. Heidän laadukkaita seinäristikoitaan onkin vilahtanut jo suomalaisten sisustajien kodeissa jonkin aikaa, ja nyt mekin saimme yhteistyön merkeissä sellaisen kotiamme koristamaan.

Elisa sai jo syksyllä idean tällaisesta seinäristikosta, jolla saisin korvattua keittiömme seinällä jo pitkään olleen Granitin kalenterin. Siitä asti olen etsinyt sopivan kokoista ja laadukasta, mustaa seinäristikkoa tuohon tilalle, ja Laa Laa Livingiltä löytyi juuri sopiva. Kooltaan tämä ristikko on 50 cm x 75 cm, ja asetin sen keittiömme seinälle pystysuoraan.

Parasta näissä Laa Laa Livingin ristikoissa onkin, että niiden paikkaa voi vaihdella kodissa tarpeen ja fiiliksen mukaisesti. Sovittelin tätä muutamaan muuhunkin paikkaan, kuten eteiseen, jossa siihen voisi ripustaa vaikkapa avaimia tai tärkeitä posteja. Keittiöstämme sille kuitenkin löytyi tässä vaiheessa paras paikka, sillä sain siskoltani hänen suunnittelemansa ja toteuttamansa seinäkalenterin vuodelle 2018 ja sen piti ehdottomasti päästä hyvälle ja näkyvälle paikalle. Toivottavasti siskoni tekee tällaisia tuotteita tulevaisuudessa enemmänkin, sillä kuten hänen ruokabloginsa ulkoasustakin huomaa, on hänellä todella vahvaa visuaalista silmää kaikenlaisten ulkoasujen suunnitteluun ja toteutukseen!

Jos meillä olisi lapsia, haluaisin ehdottomasti lastenhuoneeseen esimerkiksi Laa Laa Livingin sympaattisen pupuristikon. Siihen olisi kiva laittaa vaikkapa valokuvia lapselle tärkeistä hetkistä ja ihmisistä, tai kauniita postikortteja. Seinäristikko on myös loistava pohja tehdä erilaisia sommitelmia, joilla saa vaihtelua huoneen kokonaisilmeeseen.

Laadun lisäksi merkin perustajille Annikalle ja Vesalle oli tärkeää, että tuotteet ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja. Niinpä suunnittelu tapahtuukin Suomessa, ristikoiden tuotanto Virossa ja leikkisät pahvipakkaukset tehdään Akaalla, ihan heidän naapurikunnassaan.

Laa Laa Livingin tuotteita saa suoraan tilattua heidän omasta nettikaupastaan. Mikäli kuitenkin haluaisit ennen ristikon hankkimista päästä hypistelemään tuotetta, löytyy jälleenmyyjiä myös jo Suomen isoimmista kaupungeista. Täältä löydät listauksen jälleenmyyjistä.

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *