Kotoisa – uusi remontointi- ja sisustusohjelma Maikkarilla

Vietimme laskiaistiistai-illan uuden remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan bloggaajatilaisuudessa, jossa pääsimme katsomaan tämän Maikkarilla 22.2.2018 alkavan ohjelman ennakkoesityksen.

 

 

Ville Heino, Suvi Tuokko-Harmoinen, Seija Strand, Niko Lindfors

 

Ensimmäisessä jaksossa nähdään tv:stä tutun Maria Hintikan ja hänen miehensä kesäpaikan totaalinen muutos, jonka lopputulos aiheutti ainakin meissä todella syviä ihastuksen huokauksia -vau! Jaksosta huomasi heti, kuinka ammattimainen tiimi ohjelmaa on ollut toteuttamassa; Seija Strand hoitaa sisustussuunnittelun jonka Ville Heino toteuttaa, ja piha-alueista vastaavat pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmonen sekä viherrakentaja Niko Lindfors. Nämä neljä rautaista ammattilaista tekivät ainakin tästä ensimmäisestä jaksosta myös todella viihdyttävän, ja heidän keskinäinen henkilökemiansa välittyi myös ruudun toiselle puolelle -ainakin allekirjoittaneet naurahtelivat koko jakson ajan ohjelmassa kukkineelle huumorille.

Ohjelman jälkeen pääsimme myös tutustumaan ohjelman yhteistyökumppaneihin Värisilmään, Temaliin, Green Careen, Vallilaan sekä Timberwiseen. Saimme muun muassa testailla Vintron kalkkimaaleja, ja Green Caren ammattilaisten opastuksella saimme yrttejä mukaamme kevättä odottelemaan. Pitäkäähän peukkuja, että saamme yrtit ja tomaatintaimet pysymään hengissä siihen asti, että tulee aika siirtää istutukset parvekkeillemme!

Tuntuu siltä, että vihdoin on jotain mitä odottaa television ohjelmatarjonnalta! Ainakin me aiomme katsoa jokaisen näistä Kotoisan 12:n kohteen muutoksista. Pitää vain olla varovainen, sillä ainakin ensimmäisen jakson perusteella luvassa saattaa olla aika kovaa sisustuskuumetta ohjelman myötä 😉

Vinkkinä muillekin kroonista sisustuskuumetta poteville; Vallila tarjoaa -25% verkkokaupassaan etukoodilla KOTOISAVALLILA 31.3.2018 asti, ja Värisilmä puolestaan -15% Vintron kalkkimaaleista verkkokaupassaan 28.2.2018 asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *