Banaanipannukakut parempiin aamuihin

Banaanipannukakut ja letut ovat olleet meidän molempien helppojen ja terveellisten herkkujen listalla jo pari vuotta. Näitä on tullut tehtyä useiden erilaisten reseptien avulla ja välillä ihan omasta päästä aineksia sekoitellen ja kokeillen. Meidän paras versiomme banaanipannareiden reseptistä ei sisällä kananmunaa ja on tehty kauramaitoon, joten tämä sopii myös vegaaneille. Jos haluaa tehdä omasta vapaapäivän aamustaan tuplasti paremman, niin suosittelemme aloittamaan päivän näillä banaanpannukakuilla herkutellen!

Meidän mielestämme pannareiden täytteeksi sopivat parhaiten erilaiset rahkat, marjat ja hedelmät, mutta tässähän vain mielikuvitus on rajana. Me käytimme tälläkin kertaa vaniljarahkaa, mustikoita ja maapähkinävoita, joka on jo useaan kertaan hyväksi havaittu kombo!

Mikä on teidän vapaapäivien lempiaamiainen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *