Onko sisustus koskaan valmis?

Aurinko tekee kyllä ihmeitä! Vaikka pakkasasteet huitelevatkin aika reilusti miinukselle, niin tuo valoisuus on kyllä ihanaa kylmyydestä huolimatta. Mielestäni viimeisen viikon aikana päivä on pidentynyt ihan huomattavasti; aamulla töihin mennessä ei olekaan enää pilkkopimeää ja kotiin tullessakin saa vielä nauttia valosta. Aurinko myös paljastaa kodissamme kaikki ne nurkat, jotka talven pimeydessä ovat jääneet huomioimatta… Erityisesti olohuoneen sisustus on käynyt läpi mielessäni jo pieniä uudistuksia, joilla huoneen ilmettä saisi päivitettyä kohti kesää.

Mitään suuria hankintoja emme ole tehneet kotiimme ensimmäisen vuoden jälkeen, vaan sisustusta on päivitetty pikku hiljaa lähinnä pienillä kalusteilla sekä tekstiileillä. Tajusin myös tuossa, että tänä keväänä tulee täyteen 4 vuotta tässä ensimmäisessä omassa kodissamme! Jonkinlainen pieni pintaremontti alkaisi näiden neljän vuoden jälkeen ollakin ajankohtainen, mutta mikäs kiire tässä on. Kotimme on kuitenkin toiminut meille hyvin, ja nuo pintaremonttihaaveetkin taitavat olla kuitenkin vain minun esteettistä silmääni varten toteutettavia 😉

Näitä kuvia ottaessani tajusin kuitenkin, että olohuoneemme sisustus on nyt jokseenkin jämähtänyt paikalleen taulun hankkimisen jälkeen. Jäin myös pohtimaan, onko sisustus valmis, jos siihen ei ole ehtinyt kaivata suuria muutoksia? Olen ollut nimittäin todella tyytyväinen olohuoneemme värimaailmaan, ja nuo eukalyptuksen vihreät tyynyt ovat myös edelleen mieleeni. Ehkä tuo aurinko kuitenkin on päässyt vähän herättämään mieltäni uudistumaan, sillä kevääksi on kyllä ehdottomasti saatava jotain pientä piristystä olohuoneeseenkin! Ja kuten kaikki sisustajat tietävät, jo pelkillä koristetyynyjen ja tekstiilien vaihdolla saa aikaan joskus jopa ihmeitä. (Ja kuten koiraperheet tietävät, sohvatyynyjen päällisten pesullakin voi saada aikaan ihmeitä, heh.)

Yksi uudistus voisi olla myös tuon meidän sohvapöytämme puunvärisen tason vaihtaminen. Pöytä on alkujaan Bo Conceptin, mutta ainakaan heidän nettisivuiltaan en äkkiseltään löytänyt pelkkiä kansia tälle Lugo -pöydälle. Jos teillä on vinkkejä, mistä voisi tilata mittojen mukaan puisen/lasisen/betonisen pöytätason niin kommenttikenttä on avoin kaikille vihjeille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *