Trooppinen smoothiebowl

Ihanien sunnuntaiden sarja jatkuu viime viikkoisen pannukakku-aamiaisen jälkeen; tänä sunnuntaina valmistui herkullinen, trooppinen smoothiebowl!

Smoothie -reseptejä olemme jakaneet blogissa aiemminkin, mutta lähinnä sellaisia, joita arkena tulee nopeasti vain kehitettyä kasaan jo olemassa olevista aineksista. Tämä trooppinen smoothiebowl on niihin hieman parempiin aamuihin tarkoitettu, sillä erikoisuutena tähän reseptiin halusimme laittaa hieman aloe vera -juomaa sekä kookosmaitoa. Aloe vera -juoma ei tosiaankaan ole pakollinen, mutta se antoi aika hauskan ja raikkaan sävyn tähän smoothieen. Kookosmaito puolestaan yhdessa banaanin kanssa tekee tähän kulhoon sopivan, kermaisen paksun koostumuksen.

Smoothiet ovat parhaimpia kylminä nautittuna, joten suosittelemme pakastamaan banaanit sekä mangot edellisenä iltana. Muuten tähän aamiaiseen ei tarvitse valmistautua kuin hyvillä yöunilla ja rennolla fiiliksellä, jotta saat kaiken irti sunnuntain aamiaisesta!

Koristeeksi smoothiebowliin voit laittaa mitä mielesi tekee. Me laitoimme banaaninsiivuja, kookoslastuja, tyrnimarjajauhetta sekä pellavansiemeniä ja mustikoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *