Perjantaikukat

Hei, se on viikonloppu taas edessä ja perjantaikukat maljakossa! Päätimme tämän vuoden alkupuolella, että yhtenä kuluvan vuoden tavoitteena meillä on suunnitella ja toteuttaa itse erilaisia perjantaikimppuja. Vuoden ensimmäiset perjantaikimput kokosimme vaaleanpunaisista ruusuista ja eukalyptuksen oksista, ja olimmekin yksinkertaisen kauniiseen kimppuumme todella tyytyväisiä!

Tähän seuraavaan perjantaikimppuun halusimme myös yhtä lailla simppelin ja yksinkertaisen tyylikkään kokonaisuuden. Talvisten sävyjen inspiroimana valitsimme tällä kertaa valkoista harsokukkaa sekä kuivattuja puuvillankukkia.

Tämä kimppu ihastuttaa muuten myös kuivattuna! Tai siis, puuvillankukat ovat tosiaan jo valmiiksi kuivattuja, mutta harsokukkaa voi myös kuivattaa ja se pysyy kauniina pitkään. Eli tällä kertaa perjantaikukat säilyvät varmasti pidempään kuin viikonlopun yli.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *