JYSK – katsaus tulevaan kesään

Kävin viime viikolla tutustumassa tanskalaisen JYSKin kevät- ja kesämalliston uutuuksiin Helsingin Meripaviljongissa. Meripalvijongin suuret ikkunat päästivät valon kauniisti sisälle ja viimeistään kesäiset drinkit, aurinko ja ihana seura saivat kyllä katseet käännettyä hyvin kohti tulevaa kesää ja varsinkin sitä kesäsisustusta! Ravintola oli sisustettu uusiksi JYSKin kevään uutuuskalusteilla – niiden trendikäs ilme ja säänkestävät materiaalit herättivät oman kiinnostukseni täysin!

Jysk nostaa esille tulevaksi kaudeksi kolme sisutustrendiä – Hygge, Urban Root ja Simplified Luxury. Ajatuksena on että näitä trendejä voi yhdistellä keskenään sekä käyttää niin ulkona kuin sisälläkin! Tuotteita on suunniteltu niin isolle terassille kuin pienemmälle parvekkeellekin – kaikille jotain sen oman kesäkeitaan sisustamiseen!

 

Kukkaruukku SPURV / kukkaruukku KVINND / Oleskeluryhmä / Jakkara VANN / Ruokailuryhmä / Riippumatto BERGFLINK / Öljylamput IBSHUSE

Omat suosikkini JYSKin mallistosta tälle kesälle ovat hyvin maanläheisissä sävyissä. Betonia, punottuja koreja, teräksiset pikkupöydät. Kaikki juuri niin omaan tyyliini istuvia!

Tämän kuun lopussa lanseerataan myös uusi orgaanisesta puuvillasta valmistettu Scandinavian SENSE -mallisto. Kylpyhuoneisiin ja makuuhuoneisiin keskittyvä mallisto sisältää kauniita, pehmeitä tekstiilejä – vohvelikankaisia pyyhkeitä, vuodevaatteita, kylpyhuoneen mattoja ja paljon muuta kivaa! Luonnolliset värisävyt ja ennenkaikkea laatu ja valmistustapa saavat minut odottamaan erityisen paljon juurikin tätä lanseerausta. Pakko saada jotain tästä myös omaan kotiin!

Itse JYSKin myymälätkin kokevat kuluvana vuonna aikamoisen muutoksen. Uudet Citymyymälät tulevat ostoskeskuksiin ja ydinkeskustoihin. Uudenlainen ulkoasu ja helppo saavutettavuus tulevat varmasti olemaan monen muunkin mieleen – en malta odottaa että pääsen vierailemaan uuteen myymälään!

Kiitos Jysk ihanasta kesäisestä inspiraatioillasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *