Arkisia asioita ja tulppaaneja

Tänään olen…

  • …Ajatellut naistenpäivää. Olen onnekas siinä mielessä, etten koe tarvitsevani elämässäni jo toteutuvalle tasa-arvolle erillistä juhlapäivää. Mutta maailmassa on liian paljon heitä, joiden kohdalla tasa-arvo ei naisena vieläkään toteudu. Ja tästä syystä onkin tärkeää, että naistenpäivää edelleen vietetään.
  • …Potenut huonoa omaatuntoa tämän viikon liikkumattomuudestani. Kuten alkuvuonna tavoitekartoissammekin jo mainitsin, on tavoitteeni ollut lisätä liikuntaa saliharjoittelun muodossa arkeeni. Tavoite on ensimmäiset pari kuukautta sujunut ihan suunnnitelmien mukaisesti, ja olen jopa alkanut nauttia salille lähtemisestä (mitä en olisi puoli vuotta sitten esimerkiksi vielä uskonut!). Tämä viikko on nyt jotenkin aikataulujen ja erinäköisten säätöjen vuoksi mennyt ihan kirjaimellisesti läskiksi (haahaa), mutta kuten nykyään on trendikästäkin sanoa, aion olla armollinen itselleni 😉 Onhan tässä onneksi vielä viikkoa jäljellä, ja ensi viikolla aloitan taas puhtaalta pöydältä.
  • …Suunnitellut hauskaa diy-laukkuprojektia. Tästä lisää myöhemmin!
  • …Selannut inspiraatiota kevätsisustukseen Pinterestistä.
  • …Syönyt kasvissosekeittoa lounaaksi ja tehnyt pitkästä aikaa itselleni vihersmoothien työpäivän jälkeen. Kasvissosekeiton tein jo toissapäivänä, ja siitä tuli todella hyvää! Ihan paras ruoka, kun kotona ei muka ole mitään syötävää; voit heittää kaikki kasvikset vain sekaisin ja lisätä vaikka linssejä sekaan. Tähän keittoon tuli porkkanoita, parsakaalia, valkosipulia, vihreitä linssejä ja tomaattimurskaa. Ja lisäksi Harissa -maustetahnaa. Nam!

Leppoisaa naistenpäiväniltaa; muistakaa olla oman elämänne girl bosseja!

*Kuvien Vallilan Kerttu-kulho sekä Timberwisen tarjotin saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *