Kaislat maljakossa

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Omani on varattu täysin kodin siivoukselle ja keskeneräisten asioiden hoitoon. Eilen tehtiin koko päivä omien isovanhempieni muuttoa ja tänään nautin talvipäivästä yksin kotona touhuillen kun pojatkin ovat lomailemassa.

Uusista kodeista itselleni iskee aina inspiraatio ja tarve saada omakin koti järjestykseen. Koska lastenhuoneemme on ollut hetken aikaa tehtävälistani kärjessä, niin aloitin järjestysurakan heti tänään aamulla sieltä. Lapset ovat taas kasvaneet seuraavaan vaatekokoon, joten vaatekaaoksen selätin ensimmäisenä. Kun kaikki vanha tarpeellinen on paikoillaan ja järjestyksessä, mieleni sallii tuoda vasta uusia juttuja tilaan. Onko muita joilla on tällainen outo pakkomielle?

Mutta lastenhuonejutuista omaan makuuhuoneeseeni, jonne laitoin yöpöydälle kaisloja maljakkoon. Rakastan tuota rauhallista vaaleata tunnelmaa, joka makkarissa vallitsee. Vaikka eilen tosin harmaan betoniseinän ajatus päätyseinäksi kävi kyllä mielessäni, enkä houkutuksesta ole päässyt vieläkään eroon. Vitsit tätä inspiraation määrää – otetaan kuitenkin yksi juttu ja tila kerrallaan!

Onneksi tätä energiaa nyt riittää sillä pääsiäinen ja nuorimmaisen syntymäpäivät ovat ihan oven takana ja kaikki ideat pitäisi muuttaa toteutukseksi. Ehkä se onkin tää kaikki valonmäärä ja kesän odotus mistä tämä energia kumpuaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *