Mittojen mukaan tehty valelaskosverho

Kuvien ihanan värisestä, läpikuultavasta kankaasta syntyi valelaskosverho! Ompelin sen hiljattain Elisan poikien huoneeseen, ja siitä tuli mielestäni tosi kiva! Tosin vielä en ole päässyt näkemään lopputulosta ripustettuna, mutta emmeköhän pian saa tänne blogiinkin postauksen lastenhuoneen verhon myötä uudistuneesta ilmeestä.

Ja ihan oikeasti, tämän verhon ompelu oli niin kiva projekti, että oikein sormet syyhyäisivät päästä tekemään lisää verhoja! Pitäisiköhän minun vihdoinkin ottaa asiakseni kokeilla olohuoneeseemme täyspitkiä verhoja? Olen pyöritellyt sitä aina välillä mielessäni, mutten ole oikein päässyt mihinkään lopputulokseen näyttäisivätkö ne kuitenkaan kovin hyvältä. Tai lähinnä, olisivatko täyspitkät verhot korkeassa olohuoneessamme edukseen. Tai minkälaisesta materiaalista ja minkä sävyisenä verhot olisivat hyvät… Verhojen pituudeksi tulisi kuitenkin valmiina arviolta 4 metriä, joten jo pelkkä kangasmenekki on aika hurja pelkän kokeilun vuoksi. Ehkä tämä asia täytyy nyt ottaa taas tuonne mielen pohjalle hautumaan, vai mitä mieltä olette?

Onneksi ollaan muuten taas jo viikon puolessa välissä! Alkuviikko meni nimittäin jokseenkin väsyneissä tunnelmissa – liekö syynä lauantaina vietetyt syntymäpäiväjuhlat vai mikä, mutta eiköhän sitä tässä taas voi todeta ettei vanha enää jaksa ihan samanlailla kuin silloin parikymppisenä 😉 Maaliskuu on ehdottomasti kyllä lempikuukauteni, sillä se sisältää aina vuosi toisensa jälkeen oman syntymäpäiväni lisäksi monet muutkin juhlat, ja onhan se kuukausi jolloin kevään jo alkaa tuntea ilmassa! Tänä vuonna maaliskuu vielä kaiken lisäksi huipentuu pääsiäiseen ja pitkiin vapaisiin, ja ennen sitä luvassa on myös kaveriporukan laskureissu Himokselle ja yhden ihanan nelivuotiaan pikkukaverin syntymäpäiväjuhlat.

Tänään iltaohjelmassani on vihdoinkin taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja suunnata salille… Lähteminen on aina vaikeinta, mutta kyllä se liikunta tekee vaan niin hyvää mielelle! Reipasta keskiviikkoiltaa sinnekin 🙂

Lue myös Elisan viimeisimmästä verholisäyksestä: Ajatuksia kodin kevätsiivouksesta ja verhotäydennystä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *