Inspiraatiota etsimässä

Tunnustaako kukaan muu bloggaaja tai sisustaja siellä ruudun toisella puolella, että joskus vain iskee inspiraation pula?

Inspiraation kaipuuseen meillä toimii parhaiten somen kauniiden kuvien maailmaan uppoutuminen. Me molemmat rakastamme kauniita valokuvia, ja näitä meillä onkin leikekirjat molemmilla täynnä. Joskus aikanaan näitä kauniita kuvia tulia ihan leikattua sisustuslehdistä, mutta nykyään haaveiluun löytyy onneksi huomattavasti helpompiakin välineitä.

 

Instagramia käytämme päivittäin, niin blogimme tilin päivittämiseen kuin myös muiden sisustajien tilien seuraamiseen. Kauniita instagram -tilejä tulee vastaan päivittäin, mutta halusimme nostaa esille muutaman joista olemme erityisesti inspiroituneet viimeaikoina – themomentphotography, villah_heini, ja valkeata.

Me olemme molemmat myös kovia ”pinnailemaan”, eli Pinterest on lähes päivittäisessä käytössä molemmilla. Siinä missä instagramissa jaamme lähinnä vain omia kuviamme, on Pinterest paikka johon keräämme myös muiden kauniita kuvia ja upeita ideoita inspiraatioksi. Tämä on meille ollut jo pitkään se paikka johon inspiraatiopulan iskiessä ensimmäisenä suuntaamme. Tähän mennessä olemme etsineet ideoita lähinnä hakusanoilla, mutta otamme mielellämme seurantaamme uusia upeita Pinterest -tilejä, joten laittakaa omanne kommenttiboksiin! Tällä hetkellä meidän suosikkejamme ovat Henna-Riikka, Homevialaura, ja Susannanordvallphotography.

Uusimpana inspiraation lähteenä meille toimii nyt myös Styleroom, jonne perustimme äskettäin myös oman tilin – sinne saa kätevästi koottua albumeihin niitä kodin parhaita paloja. Styleroom on ehkä näistä meidän käyttämistämme sivustoista se kaikista tuntemattomin monelle, mutta se tuntuu olevan kovassa kasvussa! Meidän suosikeiksi Styleroomista on nyt näiden muutamien päivien aikana  noussut jaana_k, designwash, ja Juttamuotopuoli.

Käytättekö te paljon somea inspiraation etsimiseen, ja mikä on teidän mielestä paras sovellus? Laittakaa ihmeessä kommenttikenttään viestiä ja linkatkaa teidän tilinne. Olisi kiva myös kuulla mikäli vielä muita inspiraation lähteitä kuin nämä meidän kolme eniten käyttämäämme löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *