Fanni K Homestories

Fanni K Homestories on uusi suomalainen sisustusmerkki – raikas tuulahdus skandinaavista luonnollisuutta ja luksusta. Pääsimme muutama päivä sitten tutustumaan tähän perheyritys Tammer-Tukun omistamaan uuteen merkkiin Vantaan Flamingoon ja vietimmekin erittäin inspiroivan illan hyvässä seurassa.

Fanni K -mallisto on rakennettu tarkoin valikoiduista kodinsisustus -ja keittiötuotteista, ja se pitää sisällään moninaisia materiaaleja, mielenkiintoisia graafisia elementtejä, pehmeitä sävyjä ja klassisia ornamentteja. Vaikka mallistosta löytyykin paljon erilaisia värejä, on kokonaisuus kuitenkin todella harmoninen ja hillitty. Kevään trendikkäimmät sävyt, kuten vaaleanpunainen ja sininen, ovat myös suuressa roolissa tässä mallistossa – tyylikkäinä yksityiskohtina.

Mallisto on ennen kaikkea suunniteltu naisille, jotka arvostavat arjen luksusta, joka ei ole pröystäilevää tai kiiltävää. Fanni K haluaa olla mukana tämän päivän trendeissä, mutta olla samalla myös ajaton ja ennen kaikkea laadukas. Luonnonläheiset materiaalit, kuten villa, puuvilla ja juutti, ovat tärkeässä roolissa mitä tulee tekstiiileihin, ja esimerkiksi malliston matot ihastuttivat meitä ihan valtavasti. Saaristolaisuus oli myös vahvasti läsnä mallistossa ja uskommekin saariston karun luonnon olleen inspiraation lähteenä mallistoa suunnitellessa.

Yllä näette meidän suosikkejamme mallistosta; keraamisia astioita, luonnonläheisiä sävyjä ja pehmeitä tekstiilejä. Fanni K:lla on oma nettikauppa, jossa pääsee näitä tuotteita tarkemminkin ihastelemaan.

Oliko teille Fanni K Homestories jo tuttu merkki? Jos ei vielä ollut, voimme omalta osaltamme lämpimästi suositella tutustumaan – laadukkaita tuotteita, joiden hinta ei kuitenkaan päätä huimaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *