Kevään ’18 himotuimmat

Meidän tämän kevään himotuimmat listalla ollaan aika hempeissä ja luonnonläheisissä tunnelmissa. Erityisesti luonnonmateriaalit kiinnostavat metallin ja kiillon vastapainona ja rentoudesta on tullut osa sisustusta.

1. Varma kevään merkki on parvekkeen sisustuksen suunnittelu. Meriruohomatto toisi Marjukan tummaan ja metalliseen parvekkeeseen hieman luonnonläheisyyttä ja lämpöä.

2. Viime viikolla bongasimme yhdessä 4 Living -merkin upean tarjottimen joka yllätti myös edullisella hinnallaan. Vielä ei tämä yksilö tarttunut kummankaan mukaan, mutta kovasti tekisi mieli hakea tämä koteihimme! Tämä tarjotin henkii boheemia tyyliä ja mieleen tulee juurikin kauniit kivet, saaristo ja kesäinen koti.

3. Kollaasin upea sohva on Furninovan mallistoa ja tämän löytää mm. Elloksen valikoimasta. Juuri sopivan boheemi tyyli jota Elisa halajaa kotiinsa lisää ja miten mukavalta tuo näyttääkään!

4. Joko muutkin ovat törmänneet tähän Ikean Stockholm -malliston rottinkiseen kaappiin? Facebookin ryhmissä tämä on jo noussut todelliseksi hitiksi joten tätä upeaa kaappia tullaan varmasti vielä näkemään useammassakin sisustuksessa!

5. Maton lisäksi betoniset ruukut sopisivat myös parvekkeelle, mutta miksei myös sisätiloihin. Tänä keväänä Marjukka aikoo vihdoin saada aikaan pienen uudistuksen parvekkeella!

6. Varsinkin Marjukka on hurahtanut nyt täysin tuohon vaaleanpunaiseen väriin. Sisätiloissa on keskitytty nyt piensisustamiseen, ja  Marimekon Flower maljakko löytyykin Marjukalta jo kirkkaana lasina. Kevät on kuitenkin saanut jopa vannoutuneen tummien sävyjen ystävän hempeäksi, ja pieni vaaleanpunainen yksityiskohta maljakon muodossa tekisi olohuoneen ilmeestä keväisemmän.

7. Voiko torkkupeittoja olla koskaan liikaa? Elisa on viimeaikoina todennut peittojen tuovan kodikkuutta ja mukavuutta elämään. Vähintään sohvalta, työtuolilta ja muutamalta keittiöntuolilta löytyy nykyään aina talja tai viltti koska mukavuus on todellakin tavoittelemisen arvoinen asia! Kollaasin kaunis vohvelihuopa on Granitista.

8. Marjukan olohuoneen sohvalle on suunnitteilla seinällä olevan taulun sävyjen inspiroima kokoelma sohvatyynyjä. Sametti on edelleen todella trendikäs, ja sitä täytyy ehdottomasti myös sohvalta löytyä ja miksei tähän voisi yhdistää juurikin tuota trendikästä vaaleanpunaistakin!

 

Mitä mieltä olette meidän suosikeistamme ja millaisia tuotteita kaipaatte omaan sisustukseenne tälle keväälle?

2 kommenttia “Kevään ’18 himotuimmat

  1. Oih mitä löytöjä! Vaikka sitä aina tuntuu, että oma sisustus on täydellinen, niin kyllä täältä silti aina bongaa jotain mikä ikään kuin vain puuttuu kotoa 🙂 . Loputon suo!

    1. Näinhän se on! Ja meillä ainakin molemmilla tuntuu tämä himotuimpien lista olevan ihan loputon 😀 Aina löytää uutta inspiraatiota joka sesonkiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *