Voita liput Kevätmessuille

Vaikka lämpötilat pysyvätkin vielä reilusti pakkasen puolella, niin siitä huolimatta me suuntaamme ainakin katseet jo keväisempiin tunnelmiin. Kevätmessut järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 12. – 15.4.18 ja samalla messulipulla pääsee kokemaan Kevätpuutarha-, Omakoti-, Omamökki-, Lähiruoka & Luomu-, ja Sisusta-messut. Kevätmessut ovat olleet jo useamman vuoden meille molemmille yksi kevään kohokohtia, ja ainakin itse odotamme kyseistä viikonloppua jo innolla!

Saimme arvottavaksi messulippuja, joista kaksi kappaletta arvomme teille blogin lukijoille! Blogiarvontaan voit osallistua jättämällä viestisi kommenttikenttään – ihanaa olisi kuulla, kenen kanssa messuille lähtisit.

Voittomahdollisuutesi voit tänä vuonna myös tuplata! Järjestämme nimittäin toisen kahden lipun arvonnan myös Instagramin puolella. Instagram arvontaan voit osallistua @2forliving tilillä kommentoimalla arvonnan kuvaa.

Molemmat arvonnat alkavat tänään 27.3.2018 ja päättyvät 1.4.2018 puoliltaöin. Arvomme siis yhteensä 4 messulippua – blogiarvonnan ja Instagram arvonnan onnekkaat saavat siis kaksi lippua, itselleen ja kaverilleen.

Onnea kaikille arvontaan!

*Liput arvontaan lahjoittaa yhteistyössä Messukeskus

16 kommenttia “Voita liput Kevätmessuille

  1. Miehen kanssa lähtisin kun se kerrankin itse ehdotti että voisi lähteä mukaan 🙂

  2. Kysyisin puolisoa mukaan, mutta en tiedä onko niin innostunut, niin sitten kaveria seuraksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *