Helpot pääsiäiskoristeet

Harvemmin koristelen kotiamme sen kummemmin juhlapyhien ajaksi, mutta jotain pientä on aina oltava. Tänä vuonna halusin tehdä itse yksinkertaisia ja kauniita sulkamunia. Tämän yksinkertaisemmaksi askartelu ei voi mennä – tarvitset vain askartelukaupasta koristemunia, haluamasi sävyisiä höyheniä ja ihan tavallista liimaa. Nämä koristemunat eivät vie paljon aikaa, vaan sanoisin niiden olevan valmiita puolessa tunnissa. Suurin työ oli valikoida ne kauneimmat höyhenet pussillisen seasta! Näin monen vuoden pääsiäisaskartelu-tauon jälkeen olin yllättynyt siitä, ettei pussin sisältö ollutkaan ihan tasalaatuinen 😀

Tein samalla kertaa myös hopeisella glitterillä kuorrutettuja koristemunia. Pidin näistä höyhenkuvista enemmän, joten en jaa nyt tällä kertaa kuvia näistä blingikoristeista täällä blogin puolella. Jos haluat kuitenkin nähdä, millaisia glittermunista tuli, voit kurkata kuvia Instagramista tai Styleroomista! Älyttömän simppelillä liimaa ja liitä tekniikalla niissäkin mentiin. Tosin sitä glitteriä olikin kyllä askarteluni jälkeen ihan joka paikassa, kuten naamassani sekä koiran turkissa.

Vielä tämä päivä on siis arkista aherrusta edessä, mutta pian päästään nauttimaan pitkästä vapaasta! Meillä on vieläkin hieman pääsiäisen suunnitelmat ja aikataulut auki, mutta itse asiassa se ei yhtään haittaa. Päinvastoin, on aika kiva aloittaa vapaan vietto ilman tiukkoja aikatauluja. Ehdimme varmasti joka tapauksessa viettää mukavan miniloman ja nähdä perhettä ja ystäviä. Ja ehkä jopa viettää aikaa kotona vain rentoutuen! Tosin jos ehdimme olla myös kotona, on suunnitelmissani kyllä käydä vähän kaappeja taas läpi – ikuinen projekti, joka näköjään kummittelee jatkuvasti mielessäni.

Vaikka pääsiäisen pyhät alkavatkin, niin blogi ei kuitenkaan hiljene. Viikonloppuna on itse asiassa Elisalta tulossa yksi mielettömän ihana sisustusjuttu, joten pysykäähän linjoilla! Ja Kevätmessulippujen arvontahan jatkuu tuonne 1.4. puolille öin saakka, joten vielä ehdit osallistua kahden messulipun arvontaan kommentoimalla postausta. Unohtamatta Instagramia – sielläkin on 2 messulippua jollekin onnekkaalle jaossa tilillämme @2forliving.

Ihanaa kiirastorstaita ja hyvää pääsiäistä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *