Lastenhuoneen uusi valelaskosverho

Pitkästä aikaa kuvia meidän poikien huoneesta, johon ollaan tehty pientä freesausta. Marjukka ompeli tuon kauniin valelaskosverhon toivomieni mittojen mukaan ja se tuokin ihan mielettömästi ryhdikkyyttä huoneeseen! Pitkään pohdin tätä lastenhuoneen verhoasiaa ja pyörittelin erilaisia kankaita ja verhomalleja päässäni. Kokeilussa oli muutama erilainen kangas, mutta kaikki kuviot tuntuivat levottomilta. Lastenhuoneessa kun on kuitenkin suurimman osan ajasta lasten leikit menossa. Tässä valelaskosverhossa käytetty kangas on muuten täysin sama kuin olohuone- keittiötilassamme, väriksi valitsin vain tämän sinivihreän.

Varsinkin makuuhuoneiden sävyt olen aina halunnut pitää hillittyinä ja rauhallisina, mutta viime aikoina olen alkanut kaipaamaan myös hieman tummempia värejä. Jopa musta, jonka puuttumisesta olen kynsin ja hampain pitänyt kiinni, on sellainen jota olen ajatuksissani jo lisännyt tänne poikien huoneeseen. Toki tämän värin kanssa tullaan varmasti pysymään aika hillittyinä tai jopa tummanharmaan puolella itseni tuntien. Muutamia yksityiskohtia voisin kuitenkin hyvin lisäillä nyt kun huone alkaa pikkuhiljaa olemaan jo ehjempi kokonaisuus!

Täällä on muuten viime aikoina ruksuttanut myös ompelukone ja tehtiin Marjukan kanssa pojille jotain todella kivaa myös heidän leikkeihinsä joka valmistuu pian. En malta odottaa että saadaan kaikki paikoilleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *