Uusi Jysk Lanterna

Tänään avataan Helsingin Lanternaan ihan uudenlaisen myymäläkonseptin mukainen Jysk myymälä. Kävin eilen illalla jo hieman etukäteen tutustumassa tähän kauniisti uudistettuun ja inspiroivasti sisustettuun liikkeeseen, ja kaiken kaikkiaan myymäläkokemus oli erittäin positiivinen.

Tästä Lanternan Jysk myymälästä tekee uudenlaisen se, että kullekin tuotekategorialle on rakennettu oma tila, jonka ympäristö on sisustettu aina viimeisimpien trendien ja sesonkien mukaisesti. Useinhan Jysk myymälöissä on ensimmäisenä ollut vastassa peitot, tyynyt ja patjat, mutta tässä Lanternan myymälässä on etusijalle haluttu tuoda myymälään sisään tultaessa houkuttelevat uutustuotteet sekä piensisustus. Ja kuten kuvistakin alla näette, väriä ei tästä keväästä puutu, joten myymälä oli myös todella kutsuvan näköinen!

Muutenkin täytyy kyllä sanoa, että Jyskin uudistunut ilme sekä varsinkin nämä piensisustuksen tuotteet ovat olleet mieleeni. Varsinkin nämä tulevan (tai siis jo käsillä olevan) sesongin materiaalit ja luonnonläheisyys ovat sellaisia, joita voisin omassa kodissanikin nähdä. Elisa kävi taannoin tutustumassa Jyskin kevään ja kesän mallistoihin, täältä linkin takaa voit käydä vielä katsomassa minkälaisia uutuuksia myymälöistä ja verkkokaupoista saa tällä hetkellä.

Jysk Lanterna sijaitsee osoitteessa Varikkotie 2, 00880 Helsinki. Lanternan kauppakeskus on keskittynyt täysin asumiseen ja sisustamiseen, joten ihan sen puolestakin voisin suositella siellä suunnalla käymistä. Itselläni jäi nyt nuo Lanternan muut sisustusmyymälät kuitenkin tällä kertaa kiertämättä, sillä lompakon niin sanotusti auettua jo Jyskin myymälässä, totesin parhaaksi lähteä vain pikaisesti kotiin päin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *