6 tärppiä kevätmessuille + lippuarvonnan voittaja

Kevätmessut lähestyvät kovaa vauhtia – jo viikon päästä pääsemme fiilistelemään kevättä ja kesää ihan kunnolla! Viime viikolla blogissamme oli käynnissä myös messulippujen arvonta, jonka voitti nimimerkki Anu! Onnea Anulle vielä tätäkin kautta – liput ovat lähteneet sinulle sähköpostin välityksellä.

Kevätmessut ovat varmasti yksi kevään odotetuimpia tapahtumia meidän innokkaiden sisustajien ja pihan laittajien keskuudessa. Tänä vuonna messut järjestetään 12.4.-15.4 Helsingin Messukeskuksessa. Tarjonta messuilla on todella suuri, ja tästä syystä keräsimmekin blogiin kuusi tärppiä, jotka aiomme itse ehdottomasti nähdä ja kokea.

Ideapuutarha on tänä vuonna toteutettu Liisa Ihmemaassa -teemalla. Tämän sadun fantasiamaiseen puutarhaan on istutettu muun muassa 24 000 kukkasipulia, hedelmäpuita, magnolioita ja erilaisia ruusulajikkeita. Alueelta löytyy Liisa Ihmemaa -teeman mukaisesti myös hullut teekutsut, ruusupuutarha, kaninkolo ja peilisali. Mikä ihana satumainen teema!

Parvekeideoita

Messuilta löytyy seitsemän erilaista malliparveketta, joissa jokaisessa on keskitytty erilaisiin teemoihin; parvekeviljelyyn, grillaukseen, viherkasveihin ynnä muihin näytteilleasettajien luomiin ideoihin. Nämä ovat varmasti ainakin meille kerrostalossa asuville mielenkiintoisia kohteita käydä ammentamassa ideoita tulee kesää ajatellen!

Kukkasidontanäytökset

Kukkakimppujen sidonta on ollut jo pitkään Kevätmessujen suosituimpia ohjelmanumeroita. Torstaina, perjantaina ja sunnuntaina pääsemme ihailemaan kauniiden kukkakimppujen sidontaa ja kuulemaan hyviä neuvoja ja ja vinkkejä leikkokukkien hoitoon sekä kukkien sidontaan. Tämä on meille molemmille ainakin todella mielenkiintoinen aihe – onhan meidän tämän vuoden tavoitteena opetella tekemään perjantaikukkia ja kimppuja itse!

Ideoita mökkipihaan

OmaMökki -messualueelta löytyy mökkipiha-alue, josta voi kerätä inspiraatiota ja ihastella luovia toteutuksia – riippumattoja, vesialtaita, nuotiopiiri ja jopa juhlien viettoon sopiva rantavaja. Kaikki ideat on pyritty toteuttamaan piha-alueelle niin, että niitä voi toteuttaa myös siellä oman mökin pihalla helposti. Suosittu mökkipiha-alue toteutetaan messuilla tänä vuonna toista kertaa.

Bo LKV

Bo LKV:n osastolla on tänä vuonna Peeta Peltolan suunnittelema kahvila, jossa pääsee keskustelemaan välittäjien kanssa asuntoasioista. Lisäksi mukaansa  kannattaa käydä ehdottomasti nappaamassa myös uusi Bo living -lehti!

Koto Sisustussuunnittelu

Koto Sisustussuunnittelu tarjoaa messuilla maksutonta neuvontaa rakentajille ja ideoita pintamateriaalien valitsemiseen, valaistukseen ja sisustukseen. Aika mieletön tilaisuus käydä kyselemässä ammattilaisilta vinkkejä, jos mielestä löytyy jokin kiperä sisustukseen liittyvä ongelma.

 

Oletteko te jo ehtineet tutustua  Kevätmessujen tarjontaan, tai löytyikö näistä meidän tärpeistämme mielenkiintoisia kohteita?

 

*Messuliput arvontaan tarjosi Messukeskus
Elisa & Marjukka / 2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *