Keväinen Tukholma + vinkki sisustuskaupoille

Pikainen visiitti eilen Tukholmaan piti sisällään rentoa olemista, kaupungilla pyörimistä, hyvää ruokaa ja auringosta nauttimista. Kylläpä piristää kummasti tällainen pienikin maisemanvaihdos! Suuntasimme ensimmäisenä Tukholmaan päästyämme kauppakeskus Mood of Stockholmiin, jota voin suositella ehdottomasti kaikille sisustusintoilijoille! Kauppakeskuksesta löytyi nimittäin yhdestä kerroksesta useita sisustusliikkeitä ja putiikkeja vierekkäin, ja erityisesti ihastuin Posh Living -nimiseen liikkeeseen. Olisin voinut jäädä vaikka asumaan tuohon myymälään, sillä niin hyvin se istui tämän hetkiseen sisustusmakuuni. Myymälä oli stailattu ihan viimeisen päälle trendikkäästi – samettia, luonnonmateriaaleja, tummia sävyjä, kivisiä pöytätasoja, metallisia yksityiskohtia. Visuaalisesti todella miellyttävä myymäläkokemus!

Keräsin alle myös kuvakollaasin Posh Livingin tuotteista – todella tyylikkäitä huonekaluja ja sisustustuotteita joita yhdistää moneen eri tyyliin! Oma aikani meni vain inspiroituessa ja ihastellessa tuossa liikkeessä josta löytyi toinen toistaan ihanampia juttuja!

Kollaasin kuvat: poshliving.se

Mood of Stockholm sijaitsee ihan Tukholman keskustassa, osoitteessa Regeringsgatan 48, 111 47 Stockholm/ Norrlandsgatan 13, 111 43 Stockholm.

Tähän loppuun vielä muutama fiiliskuva päivästä Tukholmassa – keli oli aivan mieletön, joten ei voinut kuin nauttia olosta (ja kauppahallin ostereista*)!

*Taidan pitää ostereista vain siksi, että niiden kanssa saa useimmiten hyvän lasin kuohuvaa. Itse osterit ovat edelleen todella omituisia, hah.

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *