Esteetikot yhdessä – esittely meistä Styleroomissa

Perustimme jokin aika sitten Styleroom -tilin, jonne olemme koonneet kuvia kodeistamme sekä yhteisistä projekteistamme. Styleroom.fi on siis paikka, jonne kaikki sisustuksesta ja kotoilusta innostuneet voivat ladata omia kotikuviaan tai keräillä muiden kuva-albumeista inspiraatiota. Vaikka kuviamme pääseekin selaamaan ja katselemaan täältä blogista, on meistä Styleroom.fi kätevä tapa kerätä kuvillemme erillisiä albumeita, ja käydä vaikka selailemassa minkälainen se Elisan keittiö tai Marjukan olohuone nyt olikaan.

Styleroomin Maria kirjoitti meistä artikkelin, jonka myötä uudetkin lukijat pääsevät tutustumaan meihin vähän paremmin! Sen lisäksi, että jutussa kerrotaan vähän tarkemmin sisustustyyleistämme, avaamme myös esimerkiksi hieman sitä, mikä on aikanaan saanut meidät aloittamaan yhteisen blogin kirjoittamisen.

Esittelymme pääset lukemaan täältä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *