Vappupäivä

Vappu on meille molemmille se käännekohta vuodessa jolloin viimein suunnataan katseet tulevaan kesään. Nyt uskalletaan jo hankkia pikkuhiljaa kasveja parvekkeelle ja kesälomasuunnitelmiakin mietitään täyttä häkää. Ja miten ihanaa onkaan, että päivän touhuja jaksaa jatkaa pitkälle iltaan, kun valoa riittää taas pitkän talven jälkeen!

Aloitimme vapun vieton jo hieman etukäteen viettäen riehakasta iltaa Elisan poikien kanssa – puhalsimme ilmapalloja, joimme Marjukan valmistamaa simaa ja söimme Elisan tekemiä munkkeja. Ehdimme myös ulos nauttimaan keväisestä ilta-auringosta – ihan parasta aikaa vuodesta! Jos muuten vappumunkit ovat vielä tekemättä, niin käykäähän kokeilemassa muutama päivä sitten jakamaamme herkullista vappumunkkireseptiä!

Iloista vappupäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *