Rentoa asuntoinspiraatiota Ruotsista

Päivän kauneimmat kuvat löytyivät ruotsalaisen kiinteistönvälitysfirma Alvhemin sivuilta. Uskomattoman kaunis koti rennon fiiliksen kera. Tästä asunnosta löytyy juuri sitä rentoa simppeliä sisustustyyliä josta tällä hetkellä pidän. Annetaan kuvien puhua puolestaan ja ammennetaan tästä aimo annos asuntoinspiraatiota!

Keittiöstä on suora kulku kauniisti sisustetulle parvekkeelle josta löytyy rento riippukeinu. Metrolaatat, kauniit yksityiskohdat kasveineen ja koriste-esineineen tuovat kodikkaan tunnelman. Olohuoneesta löytyy himoitsemani marmorikantinen sohvapöytä ja kauniit viherkasvit tuovat tilaan luonnollisuutta ja väriä. Kauniit ikkunat ovat huoneiden keskipisteinä ja niistä tulvii luonnonvaloa tähän kaupunkiasuntoon.

Makuuhuoneessa vallitsee rauhallinen tunnelma. Luonnolliset värit ja tekstiilit, kauniit syvälle painuvat ikkunat ja pyöreät valaisimet ovat yksityiskohtia jotka kiinnittävät erityisesti huomioni tässä tilassa. Pidän myös todella paljon näiden kuvien stailaustyylistä – viltit on heitetty sängylle rennosti eikä sohvatyynyjä ole aseteltu liian huolitellusti. Kotoisan tunnelman saa heti ensivaikutelmalla ja silti kokonaisuus näyttää tarkoin mietityltä ja tyylikkäältä.

Erityisesti ihastuin tässä huoneistossa kauniisiin muotoihin ja yksityiskohtiin. Seinien upea värisävy korostuu valkoisten korkeiden listojen takaa ja tuo tähän kotiin luonnollisen ja rauhallisen tunnelman. Vaaleanbeiget seinät jatkuvat läpi huoneiston, tehden siitä yhtenäisen kokonaisuuden. Olen myös täysin rakastunut tuohon maljakkoon eteisen seinällä. Se joka tietää minkä merkkinen maljakko tässä kuvassa on niin antakaahan vinkkiä kommenttiboksin puolella!

Sellaista inspiraatiota perjantai-iltaan. Mitä piditte?

Mukavaa äitienpäiväviikonloppua!

 

Inspiring home for sale. All pictures from Alvhem.

Lue myös: Asumisinspiraatiota

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *