Kesän ’18 himotuimmat

Elisan kesän suosikit

Pyöreät muodot ovat vallanneet mielen täysin ja listalta löytyykin tätä kaunista, simppeliä muotoa ehkä jopa enemmän kuin yhteen kuvaan sallittaisiin. Muistatteko viimeisimmän asuntoinspiraatiota -postauksen jossa Elisa rakastui eteisen kauniiseen seinämaljakkoon? Finish Design Shopista löytyi hyvin samantyylinen Lala -seinämaljakko ja pöydälle asetettava Lava -maljakko, (1.) jotka yksinkertaisuudellaan viehättävät kovasti!

Pyöreät muodot jatkuvat  sohvapöydän sekä juuttikorien kanssa. Kaunis Hakolan sohvapöytä (2.) sopisi täydellisesti Elisan avaraan olohuoneeseen ja mielessä pyörivät jo kauniit kukat ja kirjat jotka koristaisivat kokonaisuutta. Ja koska säilytyskoreja, varsinkaan luonnonmateriaaleista valmistettuja, ei koskaan voi olla liikaa, myös nämä H&M:n korit (3.) löytyvät kesälistalta. Juutti  on muutenkin se tämän kesän juttu kaikessa mahdollisessa – matoissa, koreissa, rantakassissa!

Joko teiltä löytyy Jyskin Scandinavian Sense -sarjan lakanoita (4.)? Upeat skandinaaviset värit ja pehmeä mattapintainen materiaali toivat nämä listalle ja toivottavasti pian myös makuuhuoneeseen. Ja kesäkodissahan lakanapyykit ripustetaan ulos kuivumaan, joten  pyykkikori on ehdottomasti kesäpyykin  ja kylpyhuoneen kaunis yksityiskohta jossa viedä pyykit ulos ja paikoilleen. Tämä upea HAY:n pyykkikori (5.) on saatavilla sekä vihreänä että harmaana, vaikeutena vain päättää kumpi väri on upeampi!

Marjukan kesälistalla

Tämä kesä tullaan viettämään varmasti mahdollisimman paljon mökkeillen, ja Marjukka onkin jo ristinyt tämän kesän viralliseksi mökkikesäksi. Tänä vuonna viikonloppuja pääsee viettämään myös saaristossa, joka upeine maisemineen toimii ehdottomasti isona inspiraation lähteenä myös sisustuksen puolella. Saariston kivikkoisten kallioiden harmaat sävyt ovat tämän kesän juttu, ja niitä löytyy esimerkiksi näistä Elloksen käsipyyhkeistä (1.) raitoina raikkaan luonnonvalkoisen lisänä.

Luonto toimii muutenkin inspiraationa Marjukan kesän himotuimmissa. Uutena materiaalisuosikkina Marjukka on ihastunut bambuun – tummien sävyjen ystävänä Marjukka ihastui näihin Lene Bjerren mustaksi maalattuihin Mandisa penkkiin (4.) sekä tilanjakajaan (3.). Materiaalina bambussa viehättää sen eksoottisuus, mutta myös sen harmoniaa huokuva arvokkuus. Bambu on materiaalina todella monikäyttöinen – huonekalujen lisäksi bambukuitua voi käyttää jopa astioiden valmistuksessa, kuten näissä Clas Ohlsonin astioissa (5.). Bambua voi suositella materiaalina myös sen ekologisuuden vuoksi, sillä se on hyvin nopeasti uusiutuva luonnonvara.

Kollaasin käsintehty metallinen lyhty on Tine K Homen (2.) mallistosta. Tämä 70 cm korkea lyhty olisi komean näköinen kuistilla tai parvekkeella hämärtyvässä kesäillassa!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *